Comunicat

L’ADMINISTRACIÓ ES DESDIU DE

 L’ACORD DE REACTIVACIÓ DE LA «COMISSIÓ MIXTA DE SEGUIMENT»

USTEC-STEs (IAC) havíem informat que en la passada Mesa Sectorial del 14 d’octubre, davant de la nostra insistència, s’havia aconseguit que l’Administració acceptés reactivar la Comissió Mixta de Seguiment, tot i que calia acabar de determinar-ne el format, el nivell de representació i la periodicitat.

Avui mateix, en la continuació de la mesa sectorial, l’Administració s’ha desdit de la decisió, i ho ha revestit de malentès comunicatiu argumentant que, des de la Direcció General de Professorat, s'havia valorat que ja hi ha diferents espais d’interlocució amb la part sindical, i que per aquest motiu no es creia oportú crear un nou espai.

USTEC-STEs (IAC) denunciem que en un òrgan de negociació com és la Mesa Sectorial, l’Administració menteix a la representació dels treballadors i treballadores de manera flagrant. Considerem que ara més que mai, davant de la situació extrema que s’està vivint als centres educatius, amb totes les dificultats afegides a causa de la pandèmia, l’espai de la Comissió Mixta de Seguiment és imprescindible per poder fer un seguiment acurat i rigorós de l'evolució del coronavirus i per tant, de la salut laboral dels nostres companys i companyes als centres, així com també de l’alumnat i de les seves famílies.

USTEC-STEs (IAC)

20/10/20

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes