Ajornament temporal de la realització de la segona prova de les oposicions

En la mesa sectorial del dimecres 14 d’octubre, l’Administració ja ens va informar sobre el procediment d’oposicions, que des d’USTEC-STEs (IAC) es va fer arribar la gran inquietud que existia entre les persones aspirants amb la nota sobre l’ajornament de la 2a prova sine die. L’Administració ha aclarit que les proves continuaran i que no se n’ha plantejat la seva suspensió en cap moment.

A proposta d’USTEC-STEs (IAC) s’ha acceptat que el protocol per donar seguretat sanitària per a la 2a prova caldrà que passi per una Comissió Paritària i, així mateix, hem demanat aclariments sobre persones que es poden trobar en una situació complexa si el dia de la prova finalment la persona ha d’estar en confinament preventiu o bé té la covid19.

El dimarts vinent, continuació de la mesa, esperem que el Departament pugui aclarir totes les qüestions plantejades per USTEC-STEs (IAC).

Avui s’ha informat, en motiu de la publicació en el DOGC del dia d’avui de la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d’octubre, per la qual s’adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia COVID-19 al territori de Catalunya i reduir el nombre de persones infectades, és convenient ajornar de forma temporal, si més no durant els quinze dies establerts de vigència de les mesures esmentades, la convocatòria de la segona prova del procés selectiu per a l’ingrés i accés a la funció pública docent i adquisició de noves especialitats, convocat per Resolució EDU/17/2020, de 13 de gener, que serà convocada una vegada transcorregut aquest termini sempre i quan la situació sanitària no ho impedeixi.
 

USTEC-STEs (IAC) estarem amatents a l’espera de noves informacions que publicarem a la web tant bon punt les tinguem.

 

USTEC-STEs (IAC)

16/10/20

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes