Comunicat

USTEC·STEs (IAC) DEFENSA LA PRESIDÈNCIA DE LA GENERALITAT  

Avui el Tribunal Suprem espanyol ha confirmat la inhabilitació del President de la Generalitat per haver defensat la llibertat d’expressió i la injustícia pel fet que al nostre país continuïn existint presos polítics, exiliats i milers de represaliats. 

L’ús dels tribunals espanyols, dependents no pas de cap legitimitat democràtica, sinó de la instrumentalització de l’estat profund i dels sectors més reaccionaris i anticatalans, han fet servir les sentències judicials com a una eina principal de persecució i repressió política contra la dissidència. Això suposa greus violacions contra els drets humans i contra les llibertats fonamentals, tal com han expressat el Tribunal Europeu de Drets Humans i diverses entitats independents. 

Des d’USTEC·STEs (IAC), una organització sindical que ha defensat sempre les llibertats fonamentals, la llibertat d'expressió, el respecte als drets humans, a la dissidència, a la discrepància, condemnem fermament les sentències del TS que expressen prejudicis polítics, ànims de revenja per l’1 d’octubre, hostilitat contra les institucions catalanes i el nostre país. 

Animem, doncs, a la comunitat educativa a expressar el rebuig a la inhabilitació del president de la Generalitat. Entenem que la voluntat popular en cap cas pot ser suplantada per un òrgan jurídic deslegitimat que ja ha demostrat a bastament la seva parcialitat. Entenem que el president només pot ser inhabilitat per la voluntat popular.

USTEC-STEs (IAC)

28/09/2020

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes