Més dies de nomenaments telemàtics a la setmana

USTEC-STEs (IAC) celebrem que el Departament d'Educació hagi escoltat una de les demandes històriques que, durant molt de temps, hem reclamat pel millor funcionament de la borsa del personal interí i substitut. 

A partir del 28 setembre, els dies de nomenaments seran els dilluns, dimecres i divendres per tal de cobrir la gran demanda de persones substitutes dels centres educatius públics de Catalunya. En funció del resultat d'aquesta primera mesura, el departament es plantejarà més dies de nomenaments  per cobrir les substitucions. A més a més,  estableix el dimarts com el dia en què les direccions poden seleccionar personal sempre que tinguin el procediment PDI activat ( es realitza a quatre serveis territorials: Bcn comarques, Girona, Vallès Occidental i Maresme – Vallès Oriental ).

Aprofitem per insistir que no només ens calen més dies per nomenar els substituts, sinó també un pacte d´estabilitat per al personal interí i substitut que garanteixi la seva estabilitat laboral i que millori les seves condicions de treball.

USTEC-STEs (IAC)

22/09/2020

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes