CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA BORSA DE PERSONAL LABORALS

El Departament fa una convocatòria extraordinària de borsa (borsa oberta) per a les categories i comarques següents: 

  • Educador/a d’educació especial en centres públics (C1) – EEE: tots els àmbits geogràfics.
  • Integrador/a social (C1) – INS: tots els àmbits geogràfics.
  • Oficial de primera, cuiner/a (D1) – CUI: Bages, Conca de Barberà, Garraf, Ripollès i Segrià.
  • Oficial de primera, manteniment (D1) – OFI: Bages, Ripollès i Segarra.
  • Ajudant de cuina – netejador/a (D2) – NAJ: Bages, Garraf, Garrotxa, Gironès, Ripollès i Selva.

La resolució de la convocatòria es publicarà,, a l’e-tauler i a la web del Departament el dimecres dia 2 de setembre, i el termini per a presentar-se s’iniciarà el dijous dia 3 a les 00.00h,  es mantindrà obert mentre no hi hagi candidats suficients per a totes les categories i comarques convocades. Amb antelació a tancar la convocatòria es donarà publicitat d’aquest fet pels mateixos canals.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes