Comunicat

USTEC-STEs no signa la proposta d’integració de 3 centres privats perquè no preveu cap solució global al personal interí precari de l…

USTEC-STEs no signa la proposta d’integració de 3 centres privats perquè no preveu cap solució global al personal interí precari de la pública

USTEC·STEs (IAC), com a impulsora de la ILP per un nou sistema educatiu a Catalunya, ja havíem posat sobre la taula la integració de centres privats-concertats a la xarxa pública per assolir l'objectiu de la progressiva implantació d’un sistema educatiu català amb una única xarxa pública, de titularitat i gestió públiques. Així mateix, apuntàvem a què calia arbitrar les mesures per tal que aquell professorat i personal laboral de centres privats concertats entrés a formar part de la xarxa pública.
Davant de la integració de 3 centres, dos centres privats-concertats i un de municipal, tant en la Mesa Sectorial de docents com en el Comitè Intercentres de personal laboral, hem defensat els llocs de treball d’aquest personal i paral·lelament hem demanat un concurs de mèrits per consolidar el personal interí tant laboral com docent del Departament d'Educació, els quals actualment no tenen garanties reals d’estabilitat.
Davant de la negativa de l’administració a comprometre’s a signar un concurs de mèrits paral·lel a la integració d’aquest personal, USTEC·STEs (IAC) no hem signat aquest acord.
USTEC·STEs (IAC) continuarà treballant perquè per a tot el col·lectiu de professionals, alguns dels quals fa molts anys que treballen de manera temporal per a l’Administració, s’aconsegueixi alguna mesura de consolidació real.

USTEC·STEs (IAC)
31 de juliol de 2020

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes