Retribucions

RECONEIXEMENT DELS TRIENNIS

Finalment amb gairebé 1 any de retard l’administració farà efectiva la sentència del Tribunal Suprem 69/2020 de, 28 de gener. 

 “Impugnación parcial del VI Convenio Colectivo Único del personal laboral de la Generalitat de Cataluña. A efectos de antigüedad solo valora los Servicios continuados, pero “entiende como relación continuada las extinciones contractuales inferiores a 20 días si el trabajador/ra es nuevamente contratado”. 

La sentència considera aquest epígraf de l’art. 30 del Conveni discriminatori. Obliga a l’empresa a reconèixer tots els temps de serveis prestats amb vinculació laboral en qualsevol categoria professional, a la Generalitat de Catalunya i els seus organismes autònoms, sigui quina sigui la interrupció existent entre contractes. 

Com s’abonarà?
 S’abonaran d’ofici, és a dir sense que el treballador els hagi de reclamar i ho farà el departament i/o organisme on treballa actualment. 

Els efectes econòmics de la nova interpretació de l’art, 30 del Conveni i la percepció dels imports corresponents als nous triennis que es puguin reconèixer, es donarà a partir del 28 de gener, data de publicació de la sentència. 

Quan s’abonarà?
Per raons organitzatives no serà possible l’abonament fins al mes de novembre. 

Independentment d’aquest acord, qualsevol treballador/a a qui li sigui d’aplicació la sentència pot igualment si ho considera oportú reclamar l’execució de la mateixa de forma individual. 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes