Comunicat

Horari del professorat secundària 

Avui, 20 de juliol de 2020, en mesa sectorial s'ha aprovat definitivament la recuperació de l'horari de permanència del professorat a secundària de 24h tal i com reconeixia la llei d'acompanyament dels pressupostos de 2020 que es va aprovar al Parlament el passat mes d'abril.

La recuperació d'aquest dret s'inscriu dins de la lluita sindical unitària pel retorn de les condicions laborals arrabasades ara fa 10 anys.

En espera de la publicació de la resolució, us traslladem la principal informació:

  • 24 hores de permanència al centre en horari fix: 

– 19 hores lectives
– 5 hores d’activitats complementàries 

  • 6 hores d'activitats complementàries no sotmeses a l’horari fix 
  • 7 hores i 30 minuts d’organització i preparació de les activitats, etc

USTEC·STES, ara i sempre, seguirem lluitant pel retorn a l'horari lectiu de 23 i 18 hores a primària i secundària respectivament, la reducció de dues hores lectives als majors de 55 anys, la reducció dels terços de jornada a mitges, l'assoliment del primer estadi als 6 anys, etc, que tenim recollits a la plataforma reivindicativa.

USTEC·STES (IAC)

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes