Borsa

MODIFICACIÓ DE DADES BORSA DE TREBALL DE PERSONAL D’ADMINISTRACIÓ I SERVEIS

 

Avui s'ha publicat a la web del Departament i a l'e-tauler la convocatòria perquè les persones que formen part de la borsa i les que tenen contracte laboral temporal vigent puguin ampliar comarques i horaris. L'aplicatiu de borsa pas estarà actiu des del dia 9 al 24 juliol ambdós inclosos.

Les persones que actualment estan treballant i no consten a la borsa (en el seu moment no van confirmar) hauran de fer la inscripció sencera, perquè ara mateix no consten les seves dades a l'aplicatiu. Cal fer la inscripció dins del termini indicat per poder formar part de la borsa.

Per fer les modificacions s'han de fer a la Web de l'aspirant

 

 

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes