Comunicat sobre les oposicions

– Tècnic/a d’Educació Infantil 

 

Les negociacions de les bases es van aturar per l’estat d’alarma.

El pròxim 3 de juliol sortirà la publicació en el DOGC de la convocatòria del procés selectiu de nou accés, mitjançant el sistema de concurs oposició, per cobrir 756 places en règim de personal laboral fix de TEEI del Departament d‘Educació. 

 

ESTIGUEU ALERTA, HO PENJAREM AL NOSTRE WEB

 

En aquest sentit, les representants d’USTEC·STEs (IAC) estem molt indignades per tal com han anat les negociacions, per una banda ens informaven de canvis i no volien negociar massa, i per l’altra, han donat per acabades les negociacions d’un dia per l’altre de manera unilateral.

La darrera reunió va ser a finals de febrer, on únicament ens van informar dels canvis I no vam negociar res. Llavors el procés es va aturar a causa de la pandèmia,   

Demanem que modifiquin la decisió presa respecte a les oposicions de TEEI i que es consolidin les places mitjançant un concurs de mèrits. De motius, no ens el falten.                                    

    • El pronunciament del TJUE (19/03/2020). Hi ha TEEIs que fa molts anys que demostren la seva professionalitat i no han  tingut la possibilitat de consolidar la plaça (L’EBEP manca la necessitat d’oferir places cada 3 anys).
    • Dues situacions d’excepcionalitat: Per una banda la categoria de TEEI fa 15 anys que existeix I mai s’han fet oposicions. I per l’altra banda la situació de la Covid-19 que ha impossibilitat a moltes persones les quals  no estan en igualtat de condicions.
    • Moció aprovada al Parlament respecte a l’interinatge.
    • Com USTEC·STEs (IAC) sempre hem apostat per la doble via: consolidació de les places mitjançant un concurs de mèrits i un concurs d’oposició per ampliar plantilla.  

 

Des d’USTEC·STEs (IAC) ens mantindrem en lluita i no descartem futures mobilitzacions.

  

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes