USTEC·STEs

Reclamem la reincorporació de les reduccions de jornada a 1 de juliol de 2020

El passat mes de març amb motiu de l’inici del confinament i del tancament de centres educatius  el Departament d’Educació publicant la nota informativa sobre la suspensió o la interrupció del gaudiment dels permisos, les llicències,… va suspendre o interrompre bona part dels tràmits administratius lligats als permisos i llicències del professorat:

– les sol·licituds de reincorporació a jornada sencera es van aturar i les persones que volien reincorporar-se sense la reducció durant el tercer trimestre no ho van poder fer. 

– les sol·licituds de retorn al servei actiu des de la situació d’excedència per cura de fill/a, també es van aturar. 

USTEC·STEs (IAC) hem exigit al Departament que gestioni totes les sol·licituds de renúncia a la reducció de jornada i d’excedències per cura de fill/a, fetes dins dels terminis establerts en la normativa, fent efectiva la jornada laboral sencera d’aquestes persones com a molt tard a 1 de juliol de 2020.

Cal posar de relleu que el perjudici que han tingut aquestes persones, tenint en compte que majoritàriament són dones les que demanen els permisos de cura, afegeix un perjudici amb un clar biaix de gènere.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes