USTEC·STEs

TSJC accepta a tràmit el recurs presentat per USTEC·STEs (IAC) contra les instruccions d’obertura de centres educatius

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya accepta a tràmit el recurs contenciós administratiu especial per a la protecció dels drets fonamentals presentat per USTEC·STEs (IAC) contra les instruccions d’obertura de centres educatius dictades pel Departament d’Educació.

Així mateix, insta el Departament d'Educació a presentar al·legacions a les mesures cautelars en els propers dies, sobre les quals resoldrà en breu.

Divendres 5 de juny de 2020
USTEC·STEs (IAC)

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes