Concurs restringit Netejadors/es

Aquest concurs restringit té l'objectius de facilitar la mobilitat dels treballadors i les treballadores que ocupen llocs definits a extingir en la relació de llocs de treball del Departament d'Educació en la categoria Netejador/a (Grup E) amb contracte laboral indefinit.

El Departament ha enviat a aquests  treballadors i  treballadores una relació dels llocs que han quedat vacants des de l'anterior convocatòria perquè puguin sol·licitar, si hi estan interessats o interessades, el canvi de destinació.

El termini per enviar les sol·lituds corresponents és fins al 15.06.20, inclòs.

Esteu atents/es al vostre correu xtec.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes