covid-19

Obertura centres 1 de juny de 2020

A partir de l’1 de juny de 2020 i fins al dia 19 del mateix mes el Departament d’Educació ha obert els centres a l’alumnat. Per tal de garantir la salut dels treballadors/es i de les persones que s'adreçaran als centres i hi romandran en horari de matí, el Departament d'Educació ha establert un seguit de mesures preventives. Les podeu trobar als enllaços següents:

Com bé sabeu, USTEC·STEs (IAC) s’oposa a aquesta prematura reobertura dels centres i ha decidit denunciar-ho, alhora que restarem amatents perquè es compleixin totes les mesures de seguretat i higiene, que haurien d'incloure les següents:

  • Test PCR a totes les persones treballadores previ a l’obertura.

  • La neteja diària dels espais, amb 3 torns com a mínim.

  • La higiene personal, amb proveïment suficient de productes segons quantitat d’alumnes, professors/es i personal d’atenció educativa.

  • L’ús de màscara autofiltrant tipus FFP2, sense vàlvula d’exhalació, com a úniques mascaretes que garanteixen la protecció individual. 

  • L’ús de la pantalla facial protectora. El seu ús serà complementari al de protecció respiratòria.

  • El distanciament social de 4 m2 per persona, adequant la ràtio màxima segons els espais que hi hagi a cada centre. 

En cas que les mesures i els equipaments de seguretat establerts siguin insuficients o irregulars, heu avisar el secretari/a del vostre servei territorial o la Secció de Prevenció de Riscos del vostre ST.

USTEC·STEs (IAC) ens posem a disposició del conjunt de treballadores i treballadors per facilitar tota la informació i assessorament i, s’hi s’escau, presentar una denúncia a Inspecció de Treball centre a centre, si es comprova que no es garanteixen la màxima protecció i prevenció dels riscos de salut laboral davant el SARS-CoV-2.

USTEC·STEs (IAC)

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes