Adjudicacions d’estiu de destinacions per al curs 2020-2021: es preveu que s’inclogui la participació del personal de la borsa de treba…

Adjudicacions d’estiu de destinacions per al curs 2020-2021: es preveu que s’inclogui la participació del personal de la borsa de treball de personal docent (fins i tot el personal que ha accedit a la darrera convocatòria d’accés a la  borsa de treball)

L'Administració ha informat que tenen previst incloure en la convocatòria d’adjudicacions de destinacions provisionals per al curs 2020-2021 la participació del personal de la borsa de treball de personal docent que ha prestat serveis i que té els requisits, és a dir, que també s'hi inclourà el personal que ha accedit a la darrera convocatòria d’accés a la  borsa de treball i que compleixen aquests requisits. Aquest col·lectiu s’ordenarà per temps de serveis prestats, és a dir, el número de barem que els correspondrà dependrà del temps treballat.

Quedem en espera de la convocatòria de la Mesa Sectorial, on caldrà estar amatents a la normativa de les adjudicacions d'estiu d'aquest curs. Així mateix, contunuem exigint a l'Administració una simplificació de les adjudicacions d'estiu per als diferents col·lectius: d’una banda, donant opció a autoconfirmar-se (sense la necessitat del vistiplau de la direcció) i, d’altra banda, eliminant les propostes de le sdireccions mitjançant entrevista. 

USTEC·STEs (IAC)
 

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes