ADJUDICACIONS D’ESTIU PER A TOTHOM!

A principis de l'any 2019 el Departament ens va enviar la proposta de la nova «obertura» de la Borsa, proposta que des del sindicat vam rebutjar i criticar des del principi ja que suposava una desregularització de les condicions objectives per entrar a la Borsa així com una burocratització de les tasques administratives en tot el procediment fins a la baremació final.

El temps ens dona la raó i la nova Borsa ha col·lapsat deixant a milers de substituts i substitutes sense un número baremat per mèrits i serveis prestats que els permeti optar en el procediment de les adjudicacions d´estiu a l'obtenció d´una vacant a jornada sencera o a mitja jornada.

 

És per això que USTEC.STEs (IAC) exigim al Departament d’Educació:

1. Baremació de totes les persones inscrites a la borsa fins al març de 2020 (comptant mèrits i temps prestats, si és el cas)

2. Obertura de la borsa com s’havia fet anteriorment (obertura ordinària a l’octubre i extraordinària al gener). Tal com vam plantejar en el seu moment a la Mesa Sectorial de Negociació, demanem la retirada d’aquesta proposta de funcionament de la borsa per tal de tornar a l´escenari d’una obertura regular en què es baremi segons els mèrits dels candidats i candidates i es publiquin les llistes un cop siguin definitives.

3. Simplificació de les adjudicacions d'estiu per col·lectius: d’una banda, donant opció a autoconfirmar-se (sense la necessitat del vistiplau de la direcció) i d’altra banda eliminant les propostes mitjançant entrevista. De manera que, aquesta simplificació permeti facilitar i agilitzar els tràmits perquè tant les persones que ja formen part de la borsa com les noves inscrites hi puguin participar.

 

USTEC·STEs (IAC)

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes