Represa dels nomenaments telemàtics

Arran de la pressió i la denúncia realitzada per USTEC·STEs i la resta de sindicats per la manca de nomenaments per cobrir substitucions als centres educatius des del 12 de març, avui el Departament d'Educació ha reprès els nomenaments telemàtics.

USTEC·STEs (IAC) fem la valoració següent:

– Després d’un mes llarg sense nomenaments telemàtics dos cop a la setmana, el resultat és que se n’han realitzat pocs (nomenament 24 d’abril).

– Ens estranya que en molts serveis territorials no s’hagin nomenat persones especialistes de primària.

Aquest fet, que pot ser degut al fet que s'estan tramitant poques baixes i permisos, ens porta a continuar exigint un nomenament extraordinari per al personal substitut. En el moment excepcional que vivim calen mesures extraordinàries que estiguin a l'altura de les circumstàncies: cal que l’Administració posi solució a la complicada situació de moltes persones substitutes.

USTEC·STEs (IAC) farem el seguiment dels nomenaments que es vagin produint. El proper dia de nomenaments telemàtics serà el proper dijous 30 d’abril, tot i que nosaltres hem demanat que es fessin el dimarts 28 d'abril.

 

USTEC·STEs (IAC)

 

 

 

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes