Nota informativa: Es deixa sense efecte la publicació de la llista de persones admeses i excloses a la borsa de treball docent

Avui, dijous 23 d’abril de 2020, USTEC·STEs hem estat informats que l’Administració deixa sense efecte la publicació de la llista de persones admeses i excloses a borsa de treball docent (estem pendents de la publicació de la resolució entre avui i demà). Segons el Departament, el moment d'extrema excepcionalitat que vivim provoca que el personal no es pugui desplaçar fins als diferents serveis territorials i hi hagi manca de recursos humans i materials, de manera que no es poden resoldre adequadament les múltiples errades que contenia la llista.

L’Administració ha informat que la baremació definitiva preveu que es pugui fer durant el període d’estiu, mitjançant una nova resolució amb la qual s’esmenin els errors que contenia, i dels quals l’Administració en tenia constància, amb la qual cosa les persones que han treballat enguany, un cop admeses les seves sol·licituds d’incorporació a la nova borsa, no podran entrar dins del procediment d’adjudicacions d’estiu com s’havia previst i, per tant, tampoc se’ls podrà fer una proposta de continuïtat, si s'esqueia que en tenien els requisits necessaris.

USTEC·STEs (IAC) considera que el sistema ha col·lapsat no només a causa del moment d’excepcionalitat en què ens trobem, sinó també perquè la normativa mateixa no incloïa una publicació provisional i un període de reclamació, uns mecanismes sobre els quals ja havíem advertit en Mesa Sectorial el curs passat. Demanem, per tant, que s’habiliti un període de reclamació abans de la publicació definitiva per tal d’evitar novament el col·lapse.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes