Nova publicació de la llista d’admesos i exclosos a la borsa de treball docent (17 d’abril)

Arrel de la denúncia que hem fet a l’administració sobre les errades en la publicació de la llista d’admesos i exclosos del 15 d’abril, avui 17 d‘abril el Departament ha publicat la Resolució de 17 d’abril de 2020, per la qual es resol la convocatòria de concurs públic de mèrits per formar part de la borsa de treball del personal interí docent, per prestar serveis en centres dependents del Departament d'Educació, oberta per la Resolució EDU/778/2019, de 22 de març, en la que reconeix que efectivament «…s’han detectat errors materials significatius en el còmput dels mèrits d’una part important dels participants, un cop han estat esmenats, s’ha de publicar de nou la llista definitiva.»

Des d'USTEC·STEs també hem denunciat que en publicar la llista definitiva, no existeix un termini per fer reclamacions, com és el normal funcionament quan es publiquen llistes d’admesos i exclosos, i per tant, s’emplaça directament a les persones interessades a fer un recurs de reposició o recurs contenciós administratiu, amb el perjudici inherent que pot ocasionar a aquestes persones que segurament no se’ls resoldran les reclamacions a temps.

Aquest fet ha generat el desconcert i malestar de les persones que han participat de l’obertura de la borsa. Entenem que no és un bon procediment i pot vulnerar el dret de les persones inscrites en el fet que no se’ls reconegui la baremació adequada, i sobretot que no se’ls pugui admetre finalment a la llista. Aquest fet està creant un greuge comparatiu a múltiples nivells que no podem passar pe alt de cap de les maneres.

Hem demanat al departament que habiliti de la millor forma possible, un termini de reclamacions com es fa en tots els altres procediment de 10 dies hàbils per poder presentar les reclamacions pertinents, i finalment, que torni a publicar la llista, ara si, de manera definitiva.

Accés a l'aplicatiu

Caldrà que les persones participants verifiqueu que la vostra baremació sigui la correcta.

Restem a la vostra disposició per qualsevol aclariment.

USTEC·STEs (IAC)

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes