USTEC·STEs (IAC) demana que es modifiqui la normativa per a l’obtenció d’un nomenament el mes de juliol

USTEC·STEs (IAC) ha demanat al departament que es faci una modificació de la Resolució d’11 de juliol de 2019, del director general de Professorat i Personal de Centres Públics, per la qual s’estableixen els criteris per gestionar la borsa de treball de personal docent per al curs 2019-2020 entenent que la situació de confinament i de tancament de centres educatius impossibilita a la major part de persones substitutes l'obtenció d’un nomenament el mes de juliol.

Les nostres demandes són:

  • Que es canviï el requisit de 6 mesos de temps treballat i siguin 3 mesos el requisit exigit. Cal aplicar el principi de proporcionalitat al cobrament de juliol, si la normativa diu que amb 10 mesos possibles lectius (de setembre a juny) cal treballar-ne 6, atès que ara no es donen aquestes condicions ja que no hi ha nomenaments de substitucions des del mes de març i tenint en compte l’alta probabilitat que no ens tornem a incorporar als centres, arribem a la conclusió que seran pràcticament 4 els mesos que cal restar.

  • Eliminar el requisit «sempre que hagin treballat, com a mínim 1 dia, durant els mesos d’abril, maig o juny de 2020.»

  • Que el curs de formació es pugui fer fins el desembre del 2020.

  • Que la participació en les oposicions, tot i l’ajornament que han patit, continuï comptant.

     

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes