USTEC·STEs

EL GOVERN ORDENA EL TANCAMENT DE CENTRES EDUCATIUS A PARTIR DE DIVENDRES 13 DE MARÇ DE 2020

En aquesta situació de crisi, la col·laboració amb el Departament d'Educació ha estat positiva i valorem encertada la decisió de tancar els centres educatius a partir de demà, divendres 13 de març de 2020. Com a sindicat majoritari, la nostra obligació és vetllar perquè el Departament d'Educació garanteixi la protecció de la salut dels treballadors i treballadores dels centres i de la comunitat educativa.

Demanem que el Govern estableixi mesures extraordinàries a fi que les famílies puguin solucionar els problemes derivats de la conciliació.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes