Departament

El Departament menysté l’Educació d’Adults de les comarques lleidatanes


Un sol tribunal d’accés als Cicles de Grau Superior per tota Lleida.

 

El repartiment dels tribunals per l'accès als Cicles de Grau Superior, a tota Catalunya, és el següent:

32 tribunals: dels quals 24 a Barcelona; 4 a Tarragona; 3 a Girona i 1 de sol a Lleida.

És a dir, al territori més extens, 1 sol tribunal i a La Pobla de Segur. Les persones que volen anar a fer la prova, que porten temps preparant-la i que, a més treballen i han de demanar dies de festa a la feina (2 dies) potser decidiran no anar a fer l'examen en aquestes condicions.

Quin criteri s'ha seguit per fer aquest repartiment?
Per què un sol tribunal a Lleida?
Què farà la gent de la plana i de la muntanya?

Necessitem 2/3 tribunals, mínim a la plana i un a l'Alt Urgell. La gent de l'Alt Urgell prefereixen examinar-se a Lleida o a Barcelona perquè poden usar el transport públic per arribar-hi. No volen o no poden (recordem que Barcelona té restringit l'accés a determinats vehicles) anar-hi amb cotxe propi.

Volem també fer-los reconsiderar la decisió que per a tota la demarcació de Lleida només hi hagi 1 tribunal de formació instrumental i GES i cap a comarques de muntanya.

El Departament no sembla apostar per aquest àmbit de l'educació pública i la darrera prova d'això la tenim en el repartiment que s'ha fet dels tribunals d'accés al GS i al GES.

Nosaltres sí que ens creiem l'Educació de Persones Adultes. Seguirem treballant amb el vostre suport. No defallim. No ho hem de fer i hem de crear un estat d'opinió que forci un canvi d'actitud en les polítiques del Departament envers l'Educació de Persones Adultes.

USTEC-STEs (IAC) Lleida

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes