USTEC·STEs

USTEC·STEs (IAC) La Junta de Personal Docent no Universitari de Terres de l’Ebre ha lliurat al Conseller Bargalló un manifest, demanant la reversió de les retallades a Educació i el restabliment de les condicions laborals sostretes al professorat. Veure fotos

Per una veritable reversió de les retallades

Davant l’anunci d’acord per a l’aprovació de pressupost per part del Govern de la Generalitat i de Catalunya en Comú, constatem que durant els darrers anys s’ha produït un període de creixement econòmic en què cap Govern ni cap conseller o consellera d’Educació ha tingut en compte les nostres reclamacions seriosament: no han presentat a la Mesa Sectorial de Negociació cap proposta ni cap calendari de retorn amb uns mínims que permetessen iniciar una negociació. Han tancat la porta i han llançat la clau.

Davant d’esta situació d’immobilisme per part del departament d’Educació, demanem que per la via de la Llei d’acompanyament de pressupostos, s'entren les propostes de la plataforma reivindicativa que tot seguit exposem, a fi de millorar la qualitat de l’educació pública i les condicions laborals dels seus treballadors i treballadores:

  • Restabliment de l’horari lectiu anterior a les retallades per a tot el personal, d’aplicació al curs 2020/21: 23h PRI / 18h SEC.
  • Recuperació de l’horari de permanència del professorat de Secundària (24h).
  • Reducció de les ràtios. Cap tancament de grups a la pública.
  • Formació Professional pública i de qualitat. Aturada de la reforma curricular.
  • Conversió dels terços de jornada en mitges jornades.
  • Estabilització personal interí i substitut.
  • Retorn al caràcter lectiu de les dues hores de reducció als majors de 55 anys (700 dotacions).
  • Increment del personal de suport educatiu per atendre la diversitat.
  • Retorn al reconeixement del primer estadi de 9 a 6 anys (amb efectes retroactius).
  • Retirada del Decret de Plantilles (39/2014).

 

Tortosa, 20 de febrer de 2020

Junta de Personal Docent no Universitari de les Terres de l’Ebre

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes