Personal laboral

La Plataforma d’Interines TEEI de Catalunya convoca una concentració dilluns 24 de febrer a les 11’30h a la Pl. Sant Jaume

Fa més de 15 anys que les Tècniques Especialistes en Educació Infantil (TEEI) treballem a les aules de P3 de les escoles públiques del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Tenim la certesa que la tasca que desenvolupem està molt ben valorada per famílies, mestres, direccions, inspecció i comunitat educativa en general. El que no tenim clar és si l’Hble. Conseller d’Educació, Sr. Josep Bargalló Valls (d’Esquerra Republicana de Catalunya) i l’Hble. Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Sr. Jordi Puigneró i Ferrer (del PDeCat), reconeixen la nostra feina de la mateixa manera. Considerem que obrir la porta a l’exclusió laboral de dones treballadores no és un reconeixement just. Després de tants cursos esforçant nos i implicant-nos en l’educació dels infants de l’escola pública, mai hauríem imaginat que ara hauríem de plantejar-nos la possibilitat de quedar-nos a l’atur, fer substitucions puntuals o enviar currículums a llars d’infants privades. Entenem que no és un reconeixement digne per la trajectòria de les treballadores TEEI de la xarxa d’escoles públiques.

Volem demanar als màxims responsables d’Educació i de l’Administració Pública de la Generalitat de Catalunya que paralitzin l’oferta d’ocupació pública de TEEI prevista per aquest curs 2019-20, que valorin la nostra experiència i no menystinguin la nostra professionalitat.

Tampoc entenem com, si actualment som 883 TEEI a Catalunya, perquè el Departament d’Educació i Funció Pública no ens consoliden com a treballadores? I en tot cas, perquè no convoquen una oferta d’ocupació pública de 917 noves places? Ja que són indispensables per arribar a les 1.800 places en total que necessita el sistema educatiu públic.

La Plataforma d’Interines TEEI de Catalunya estem creixent, teixint xarxes per tot el territori i coordinant-nos amb altres col·lectius d’interines a través de la PIC (Plataforma d’Interins/es a Catalunya). Sabem que tenim raó, i unides estem aconseguint la força necessària per defensar-nos de la precarietat i els acomiadaments a què ens volen destinar els consellers d’Educació i de Polítiques Digitals i Administració Pública del Govern de la Generalitat de Catalunya. No permetrem que cap TEEI es quedi al carrer!

Fem una crida a famílies, AFAs, docents, claustres, direccions, inspecció, estudiants i assemblees grogues a recolzar-nos en aquesta lluita. Per això us convoquem a la concentració el dilluns 24 de febrer a les 11’30h a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, per cridar juntes ben fort!

CAP TEEI AL CARRER! LES QUE HI SOM ENS QUEDEM!

PLATAFORMA D’INTERINES TEEI DE CATALUNYA

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes