USTEC·STEs (IAC) Novetat! Cobrament mes de juliol 2015-2016

Gràcies a la Sentència del 3 d’abril de 2018, guanyada per USTEC·STEs, es reconeix el dret  a cobrar el juliol del curs 2015-2016 al personal substitut amb un cost aproximat gens menyspreable de 18,5 milions d’€.

Us informem que s’ha publicat al web del Departament d’Educació la  Resolució de 17 de febrer de 2020, per la qual s’obre el termini per acreditar els requisits per obtenir un nomenament corresponent al mes de juliol de 2016, en execució de la Sentencia 202/2018 de la Secció quarta de la Sala contenciosa administrativa.

S’obre un termini que va des del 19 de febrer i fins al 4 de març de 2020, per presentar la justificació que acrediti la formació de 30 hores rebuda durant el mes de juliol de 2016, o bé la participació en el procés selectiu corresponent. Cal presentar la justificació davant dels serveis territorials en què es va tenir el nomenament durant aquell curs o, si se’n va tenir més d’un, als serveis territorials de l’últim nomenament.

La USTEC·STEs treballarà perquè el professorat substitut, que malgrat complir amb el requisit del temps de serveis prestats no pugui acreditar la realització de l’activitat de formació permanent, pugui cobrar les retribucions del mes juliol de 2016 en compliment de la Sentència del TSJC.

Properament us anirem informant de les accions que emprendrem perquè aquest dret es garanteixi!

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes