Oposicions

OPOSICIONS 2019 – TRIBUNAL DE L’ESPECIALITAT 601 CUINA I PASTISSERIA

OPOSICIONS 2019 – TRIBUNAL DE L’ESPECIALITAT 601 CUINA I PASTISSERIA

 

Fruit dels recursos que es van presentar sobre la correcció de la part B de la segona prova de la fase d’oposició s’ha constatat que l’actuació del tribunal no s’ha ajustat als criteris de correcció. Per garantir els drets dels aspirants es repetirà la part B de la segona prova.

Es constituirà un nou tribunal i es convocaran els 27 aspirats afectats, els que havien superat la part A de la segona prova.

Els aspirants que ja han resultat seleccionats es podran presentar voluntàriament si volen pujar la nota, però en cap cas això els podrà comportar no ser seleccionats o que se'ls minori la nota obtinguda.

La propera setmana es publicarà una resolució específica.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes