Període de modificació de dades: del 24 al 31 de gener

El proper termini per modificar les dades a la borsa de treball docent de personal interí o substitut serà d'aquest divendres 24 al divendres 31 de gener de 2020 (ambdós inclosos).
 
Us recordem que les persones inscrites a la "nova borsa" des de l'1 d'abril podreu modificar dades gràcies al requeriment fet a l'administració a demanda d'USTEC·STEs en mesa sectorial.

L'actualització de les dades té un efecte immediat en els nomenaments telemàtics. Els propers períodes de modificació seran la setmana del 23 al 30 de març de 2020 i previsiblement durant el termini de sol·licituds de les adjudicacions d'estiu.

 
Accés a l'aplicatiu

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes