Comunicat d’USTEC·STES (IAC) sobre l’assemblea que convoca el Comité Intercentres

Durant aquests dies, deveu haver rebut o rebreu un cartell signat pel Comitè Intercentres, del qual forma part USTEC·STEs, amb el títol «Convocatòria d’oferta pública de TEI i TIS». Veureu que la nostra organització no hi figura com a convocant, ja que no hi ha cap informació nova sobre les oposicions. Creiem que no és moment de convocar aquesta assemblea i que cal esperar a tenir més informació real sobre les oposicions, cosa que no passarà fins que el Comitè no es reuneixi amb el Departament.

Insistim que no hi ha cap novetat sobre les oposicions i que les negociacions amb el Departament encara no s’han iniciat. Què hi defensa USTEC·STEs?

 

– USTEC·STEs exigirà que en les bases de la convocatòria l’experiència laboral tingui un pes molt gran en el concurs oposició.

– Un pla d’estabilitat que garanteixi que no es quedin sense feina les persones que no aprovin les oposicions i puguin acreditar diversos anys d’experiència.

Una oferta de places PESCO molt superior a l’actual, ja que són insuficients. Per aquest motiu no hem signat l’actual acord d’oferta pública.

– Augment de la plantilla de TEI i TIS, de manera que a totes les escoles hi hagi una TEI i cada institut, una TIS.

 

D’altra banda, estarem amatents a les diverses sentències judicials sobre interins/es en situació de frau de llei per veure si poden afectar el nostre sector, però sempre considerant que si es convoquen unes oposicions no podem desestimar la convocatòria.

Realitzarem una xerrada informativa sobre totes aquestes qüestions quan disposem d’informació precisa. Mentrestant, us mantindrem informades per les vies que coneixeu: a través del correu electrònic i per telèfon.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes