Gràcies a la pressió d’USTEC·STEs, el Departament rectifica i el personal substitut nomenat el dia 3 sí que entrarà a la nòmina del…

Gràcies a la pressió d’USTEC·STEs, el Departament rectifica i el personal substitut nomenat el dia 3 sí que entrarà a la nòmina del mes de desembre.

Davant de la situació d'angoixa generalitzada del personal substitut, creada a principis d'aquest mes pel Departament d'Educació en informar que, com que es tancaven les nòmines el dia 2, es deixava de pagar tot el professorat nomenat a partir del 3, USTEC·STEs (IAC) va dur a terme diverses actuacions per denunciar i revertir aquesta situació (USTEC·STEs (IAC) denuncia que el Departament d'Educació maltracta el personal substitut). Aquestes actuacions han aconseguit que finalment el Departament rectifiqués.

USTEC·STEs denuncia que els atacs gratuïts al personal substitut, el més precaritzat, són inacceptables, de manera que sempre que s'actuï en contra del col·lectiu de treballadors i treballadores, serem la punta de llança per lluitar pels nostres drets.

IGUAL TREBALL, IGUAL SALARI

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes