USTEC·STEs (IAC) denuncia que el Departament d’Educació maltracta el personal substitut

USTEC·STEs (IAC) ha tingut coneixement que totes les persones nomenades durant el mes de desembre, que poden arribar a ser més de 600, no cobraran fins a finals del mes de gener.

A requeriment del nostre sindicat el Departament s’ha excusat argumentant que el Departament d’Economia hauria donat instruccions per tancar les nòmines el dia 2 de desembre.

USTEC·STEs (IAC) considerem aquesta situació totalment inadmissible i que provoca un greuge compartiu entre els i les docents. Exigim que, per la via que sigui, es garanteixi el cobrament del desembre a tot el personal que hagi prestat serveis al Departament d’Educació.

Aquest fet és un exemple més del maltractament que dispensa el Departament d’Educació al seu personal docent, la qual cosa provoca la manca de personal substitut: drets retallats i condicions laborals menystingudes!

Animem totes les persones afectades que reclamin les percepcions econòmiques que els corresponen presentant una instància per escrit al seu servei territorial o al Consorci de Barcelona i adjuntant-hi una còpia del seu nomenament.

IGUAL TREBALL, IGUAL SALARI

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes