Salut

MUFACE – CANVI D’ENTITAT AL GENER

CANVI ORDINARI

Durant els mesos de gener i juny, els mutualistes i els beneficiaris amb document assimilat al d'afiliació, que estiguin adscrits als Serveis Públics de Salut o a les Entitats d'Assegurança d'Assistència Sanitària, poden sol·licitar el canvi d'entitat per una sola vegada en cada període ordinari de canvi. En aquest enllaç hi trobareu més informació.

Només s'admetrà una sol·licitud de canvi en cada període ordinari. Els i les titulars que no sol·licitin canvi continuaran a la mateixa entitat a què estiguin adscrits a 31 de desembre o, si escau, a 31 de maig de cada any.  

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes