USTEC·STEs

Ja tenim nou web!

El web sindicat.net ha estat des de sempre un referent per als i les docents. USTEC·STEs hi ha volgut oferir al professorat tota l‘actualitat i totes les dades que ens afecten de la manera més transparent possible. A partir de dilluns dia 11 de novembre us oferirem tota aquesta informació i dades amb un nou aspecte.

Veureu que hi ha encara alguns espais que us dirigiran al web antic, ja que és tanta la feina feta durant tots aquests anys que encara no hem pogut enllestir-ho del tot. A poc a poc però sense pausa, anirem renovant cadascuna de les seccions d‘aquest web renovat, que s’estructura de la manera següent:

 • A la capçalera hi trobareu la informació bàsica del sindicat: qui som, una agenda amb totes les activitats on participem o considerem interessants, com contactar amb nosaltres i la butlleta d‘afiliació. A l‘esquerra de la capçalera trobareu un formulari per entrar a l‘espai d‘afiliació (si sou afiliats o afiliades), un cercador i enllaços per accedir a les xarxes socials on som presents.
 • El menú principal us permetrà accedir a diverses seccions:
  • Professorat: Hi trobareu tota aquella informació que afecta directament el professorat: permisos i llicències, retribucions, horaris, oposicions, salut, atur, reduccions de jornada, jubilacions, carnet docent i certificats d‘idiomes.
  • Col·lectius: Aquesta secció us permetrà estar informats dels diferents col·lectius i sectors educatius: el professorat interí, el personal laboral, el professorat d‘FP, les escoles rurals, l‘educació de persones adultes, el professorat de l’ensenyament privat i els equips directius.
  • Destinacions: Hi trobareu informació sobre el centre on treballem o anirem a treballar: els nomenaments, la borsa, les plantilles, els centres, les adjudicacions d‘estiu, els concursos de trasllats i el treball a l‘exterior.
  • Acció social: Tindreu accés a pàgines on us informarem dels nostres posicionaments i activitats en dos eixos transversals: la web de la Secretaria de la Dona i la de la Secretaria de Moviments Socials.
  • Publicacions: Aquí podreu accedir a totes les publicacions d’USTEC·STEs (Full, Eina Sindical d’Informació i Docència) i als reculls de notícies relacionades amb el món educatiu.
  • Administració: Inclourà informació sobre tot allò que té a veure amb l‘administració pública: les meses de negociació, el recull normatiu, els serveis territorials, els documents d‘organització i gestió i informació sobre MUFACE.
  • Entitats amigues: Hi trobareu enllaços a entitats amb les quals tenim afinitats i/o vincles.
 • Al cos central de la web hi tenim dues columnes:
  • A la columna esquerra hi trobareu totes les notícies i informacions que creiem que us poden interessar. A dalt de tot destacarem amb un fons de color aquelles informacions que creiem que són d‘especial interès. A més, cada entrada de la pàgina principal està classificada amb una o més “etiquetes“ de colors segons la seva temàtica. Si feu clic sobre aquestes etiquetes podreu anar a totes les entrades classificades amb aquesta etiqueta.
  • A la columna dreta hi trobareu tots els cartells i vídeos d‘activitats, accions i espais on col·laborem. A més, cada dia que hi hagi nomenaments apareixerà la taula amb els números convocats.

Finalment, recordar que si voleu accedir al web antic ho podreu fer anant a http://antiga.sindicat.net

Esperem que us agradi!

Salutacions coordials

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes