Premsa

Del 24 al 28-10-19

premsa ustec

linia negraDel 24 al 28-10-19 linia negra

El Far: El Far – 24/10/2019 en Programa sencer en mp3 (des del min 53 fins al 59)

Crónica Global: Diez expertos analizan la violencia de los disturbios

Font: “Cuanto menos presencia policial, menos incidentes”

Ramon Font, portavoz nacional de USTEC·STEs (IAC), considera demostrado que “los episodios de violencia de los últimos días sólo se han dado cuando las policías estatales y autonómicas han cargado contra manifestantes que se manifestaban pacíficamente. Así fue el 14 de octubre en el aeropuerto, que le costó un ojo a un joven de 22 años, o el 18 de octubre en Via Laietana, cuando se arremetió contra unos manifestantes que estaban sentados ejerciendo su derecho a la manifestación y a la libertad de expresión”.

Considera que “44 presos políticos en las cárceles son el balance de lo acaecido a raíz de una injusta sentencia, que llevó a la cárcel a dos líderes que desconvocaron una manifestación para evitar lo que hemos visto recientemente. Las manifestaciones que se han desarrollado sin incidentes han sido las que menos presencia policial han tenido, como las convocadas, entre otros, por USTEC·STEs (IAC) los pasados 18 y 24 de octubre. Esta última transcurrió ante la jefatura de policía de Via Laietana sin presencia policial en su exterior. El trato a los presos merece que pidamos la dimisión tanto del consejero Buch como la del ministro Grande-Marlaska”.

Crónica Global: Puigdemont endosa a ERC la educación más privatizada

Según los datos facilitados por el sindicato Ustec-STEs (IAC), 11 escuelas de la provincia de Tarragona han perdido un grupo de P3; 9, en Lleida; 8, en Girona, y 11, en Barcelona. “La decisión de cerrar grupos públicos se ha tomado pese a que la disposición adicional tercera de los últimos presupuestos aprobados en el Parlament contempla el compromiso explícito de dar continuidad a la oferta actual para el curso 2017-18”, denuncia este sindicato.

En paralelo, se ha mantenido la sobresaturación en secundaria, de forma que se ha producido una fuga del 14% de alumnado de la pública a la privada en el paso de primaria a secundaria. Ustec- STEs (IAC) enmarca estos incumplimientos en la escasa inversión del Govern en educación. Actualmente, dice, solo se dedica el 2,4% del PIB a la educación obligatoria, lo que coloca a Cataluña a la cola de los países europeos. La Ley de Educación de Cataluña (LEC) exige alcanzar el 6% del PIB.

Tot Barcelona: Una protesta setmanal pels presos va ser la llavor de l’escridassada a Sánchez a Sant Pau

La queixa en aquest cas és d’Eduard Lucas, representant del sindicat Federació de Treballadors i Treballadores de Catalunya – Intersindical Alternativa de Catalunya (FTC-IAC). El seu grup sindical és el tercer més fort del comitè d’empresa de l’hospital, on hi ha fins a 8 agrupacions diferents. FTC-IAC dona “ple suport” a la proposta de Sant Pau per la Democràcia.

La narració dels fets de Lucas explica com es va viure el canvi sobtat de plans de la comitiva de Sánchez. Havien d’arribar a la porta principal i, en canvi, van modificar el rumb per entrar per la porta d’Urgències. “Allò va provocar que la gent comencés a córrer mentre li cridava”, recorda Víctor Robert. “Ara, no vam llançar ni un sol paper”, puntualitza Eduard Lucas.

Malgrat que la conducta dels mobilitzats era pacífica, els seus crits i insults van rebre una resposta curiosa per part del servei de seguretat del president espanyol. Quan la comitiva marxava, Víctor Robert es va trobar a menys d’un metre del guardaespatlles de Sánchez, que ensenyava un subfusell des de dins del cotxe i amb la finestra baixada. “No va ser cap errada, la va mantenir baixada tota l’estona perquè es veiés”, repeteix convençut. També sosté que hi havia voluntat intimidadora, ja que al principi l’arma estava enfocada cap avall però en passar pel costat de les protestes la va alçar.

Tot això ho expliquen després d’haver sortit, de nou, a protestar al migdia. A la una en punt d’aquest divendres, unes desenes de persones cridaven “Llibertat” i cantaven Els Segadors a les portes de l’hospital. Ensenyaven pancartes amb el missatge “ho tornarem a fer” i lemes per l’alliberament dels presos polítics. Fan aquestes protestes simbòliques des de fa molts mesos. En alguns períodes ha estat de manera quinzenal, segons les circumstàncies, i en altres períodes ho ha estat setmanal, com ara.

“El grup neix de l’autoorganització d’uns treballadors que van prendre consciència i vam moure’s sense cap imposició, per pura convicció”, relata el sindicalista Eduard Lucas, que des del primer moment hi ha col·laborat.

COPE: Profesores montan un cordón de seguridad ante Jefatura en Vía Laietana

Un grupo de profesores, voluntarios del sindicato USTEC, han montado un cordón de seguridad ante el edificio de la Jefatura de la Policía Nacional en Vía Laietana, mientras pasaban los centenares de manifestantes que protestan esta tarde por lo que consideran “represión a los jóvenes” por parte de la policía.

La manifestación, encabezada por una pancarta bajo el lema de “Por los derechos y las libertades, basta de represión ¡No toquéis a nuestros jóvenes!”, cuenta con el apoyo del sindicato de profesores USTEC

Noticias de Navarra: Protesta contra la represión:”¡No toquéis a nuestros jóvenes!”

La manifestación, encabezada por el lema de “Por los derechos y las libertades, basta de represión ¡No toquéis a nuestros jóvenes!”, ha sido convocada por el Sindicat d’Estudiants y respaldada por el sindicato de profesores USTEC

Profesores voluntarios del sindicato USTEC han montado un cordón de seguridad cuando la manifestación ha pasado por delante de la Jefatura de Policía, en la Vía Laietana, a la que los manifestantes han dedicado abucheos, silbidos y gritos como “la policía tortura y asesina” o “fuera, fuera, fuera, la bandera española”, sin que se hayan producido incidentes.

ElTemps.cat: Nou clam multitudinari per la llibertat dels presos i per l’autodeterminació

Al capdavant de la pancarta hi havia, entre més, Ramon Font, del sindicat USTEC -Unió de Sindicats de Treballadors de l’Ensenyament de Catalunya-.

Crónica Global: Los CDR desbordan a los sindicatos de enseñanza

Una protesta que secundaron la Intersindical-CSC, Ustec·Stes, CGT, el Sindicat d’Estudiants (SE) y sectoriales de la ANC.

X Catalunya: Neix “Mares x la República” en favor dels activistes represaliats i l’espanyolada insulta: “Que os quiten la custodia”

Unes 4.000 persones es van concentrar ahir dijous a la plaça Universitat en una manifestació sota el lema “No toqueu el nostre jovent” convocada per un ampli ventall d’entitats i sindicats de la comunitat educativa com la Intersindical-CSC, la Ustec, la CGT, el CAU-IAC, el Sindicat d’Estudiants, el Sepc, Docents per la República, Col·lectiu de Mares i Àvies per la República Catalana, Universitats pels Drets Civils, l’ANC i la FaPaC. Crits com ‘Si toqueu els fills, trobareu les mares’ o ‘No són violents, són valents’ s’han sentit en una marxa que ha acabat a plaça Sant Jaume després de recórrer el carrer Pelai, Fontanella i la Via Laietana sense incidents.

VozPópuli: Miles de personas protestan en Barcelona por la “campaña de criminalización” contra los jóvenes

El texto está suscrito por Ustec·Stes, Intersindical-CSC, CGT, Sindicat d’Estudiants, Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, FNEC, Mares i Àvies per la República Catalana, Docents per la República, Universitats pels Drets Civils, sectoriales de la ANC, Fapac, Xarxa Anti-repressió de Familiars de Detingudes y Plataforma 3 d’octubre.

Catalunya Diari: Centenars de persones es manifesten contra la «repressió»

La manifestació, amb la plaça Universitat, com a punt de partida, ha estat convocada per entitats i sindicats de la comunitat educativa com la Intersindical-CSC, la Ustec, la CGT, el CAU-IAC, el Sindicat d’Estudiants, el Sepc, Docents per la República, Col·lectiu de Mares i Àvies per la República Catalana, Universitats pels Drets Civils, l’ANC i la FaPaC.

Diari Més Digital: Entidades de la comunidad educativa tarraconense, en contra de las detenciones

República.com: Cataluña: fin de semana de movilizaciones a favor y en contra del ‘procés’

Por el momento, la movilización más masiva, con 525.000 personas según la Guardia Urbana, fue la del viernes de la semana pasada en la que se unieron la huelga general convocada por los sindicatos Intersindical-CSC y la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), y la llegada de las Marchas por la Libertad que recorrieron durante tres días 100 kilómetros desde cinco puntos diferentes de Cataluña para protestar contra el fallo del Supremo.

Diari Més Digital: Entitats de la comunitat educativa tarragonina, en contra de les detencions

Els sindicats i les entitats USTEC·STES (IAC), INTERSINDICAL-CSC, CAU-IAC, CGT Catalunya, Sindicat d’Estudiants, SEPC, Docents per la República, Col·lectiu MAR (Mares i Àvies per la República Catalana), Universitats pels Drets Civils, ANC (Sectorial d’Educació, Sectorial d’Universitats i Recerca per la Independència), FaPaC, totes elles relacionades amb la comunitat educativa, han creat una plataforma amb l’objectiu de mostrar el rebuig de la mateixa comunitat a les detencions, a la repressió policial i a la violència institucional.

El Nacional: Òmnium i ANC criden els no independentistes a participar a la manifestació rere el lema “Llibertat”

La manifestació està convocada a les 17h al carrer Marina. Entre les entitats que s’hi han adherit, que han presentat l’acte amb una fotografia de família a l’escenari de la marxa, hi figuren la intersindical-CSC, el sindical d’Ensenyament USTEC, l’Associació d’Actors i Directors de Catalunya, CIEMEN, Plataforma en Defensa del Ebre, Unió de Pagesos, Fede i Taula del Tercer Sector.

El Nacional: Multitudinaria manifestación en el centro de Barcelona contra la “represión” a los jóvenes

Centenares de personas se han concentrado en la plaza Universitat en una manifestación bajo el lema “No toquéis nuestra juventud” convocada por entidades y sindicatos de la comunidad educativa como la Intersindical-CSC, la Ustec, la CGT, el CAU-IAK, el Sindicato de Estudiantes, el Sepc, Docents per la República, Col·lectiu de Mares i Àvies per la República Catalana, Universitats pels Drets Civils, ANC y la FaPaC.

Tarragona Digital: Concentració contra la «repressió» del jovent a Tarragona

Sota el lema ‘Per la defensa de la llibertat’, un centenar de persones s’ha concentrat avui dijous, 24 d’octubre, a la plaça de la Font de Tarragona. La convocatòria, concretament, s’emmarca en la lluita contra la «repressió» que ha «patit» el jovent els carrers dies, i ha estat convocada per sindicats de l’àmbit educatiu, com ara USTEC.

Diari Més Digital: Concentracions a Reus i Tarragona sota el lema ‘No toqueu el nostre jovent!’

A Tarragona i Reus les concentracions estan convocades per USTEC·STES(IAC), Intersindical-CSC, CGT (UPF, Plataforma d’Associats PDI-UB,Ensenyament Barcelona i Lleida), CAU (IAC), Sindicat d’Estudiants, SEPC, Docents per la República, Col·lectiu MAR (Mares i Àvies per la República Catalana), Universitats pels Drets Civils i ANC (Sectorial d’Educació, Universitats i Recerca per la Independència).

La República: Marxa pel centre de Barcelona contra la “repressió” als joves: “Si toqueu els fills, trobareu les mares”

Centenars de persones s’han concentrat a la plaça Universitat en una manifestació sota el lema “No toqueu el nostre jovent” convocada per entitats i sindicats de la comunitat educativa com la Intersindical-CSC, la Ustec, la CGT, el CAU-IAC, el Sindicat d’Estudiants, el Sepc, Docents per la República, Col·lectiu de Mares i Àvies per la República Catalana, Universitats pels Drets Civils, l’ANC i la FaPaC.

Empordà: Els estudiants surten al carrer a Barcelona per rebutjar una «repressió contra els joves»

No toqueu els nostres joves!», va comptar amb el suport del sindicat de professors USTEC i la intersindical SCS i CAU-IAC, així com la CGT, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Docents per la República, la FaPaC, el Col·lectiu de Mares i Àvies per la República (MAR), i la sectorial d’Educació de l’ANC.

Catalunya Diari: ANC i Òmnium no aturaràn les mobilitzacions

L’acte està convocat a les 17.00 hores i entre els convocants, a més d’entitats independentistes, hi figuren USTEC, Plataforma en Defensa del Ebre, CIEMEN, Unió de Pagesos, Fede.cat i Taula del Tercer Sector, entre d’altres.

Gente Digital: Centenares de personas se manifiestan en Barcelona al grito de “nuestra juventud no se toca”

Han llamado a la manifestación, que se ha iniciado en la plaza Universitat de Barcelona, la Intersindical-CSC, Ustec·Stes, CGT, el Sindicat d’Estudiants (SE), sectoriales de la ANC, entre otras entidades.

Metropoli Abierta: 4.000 personas se manifiestan por los jóvenes detenidos

Encabezada por una pancarta bajo el lema de “Por los derechos y las libertades, basta de represión ¡No toquéis a nuestros jóvenes!”, la movilización cuenta con el apoyo del sindicato de profesores USTEC y la intersindical SCS e CAU-IAC, así como la CGT, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Docents per la República, la FAPAC, el Colectivo de Madres y Abuelas por la República (MAR), y la sectorial de Educación de la ANC.

El Nacional: Multitudinària manifestació al centre de Barcelona contra la “repressió” als joves

La Manyana: L’ANC i Òmnium avisen que la mobilització “no s’aturarà” mentre “hi hagi presos polítics i repressió”

Ambdós líders s’han fotografiat amb altres representants d’entitats que donen suport a la protesta i ho han fet al Moll de la Marina, davant de la Torre Mapfre i l’Hotel Arts, amb la pancarta que encapçalarà la manifestació de demà. Entre altres, hi han participat el secretari general de la Intersindical-CSC, Carles Sastre; el portaveu del Sindicat de l’Ensenyament de Catalunya USTEC, Ramon Font; el president de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, Àlex Casanovas, i el president del CIEMEN, David Minoves. La previsió dels convocants és “omplir” el carrer de la Marina com l’octubre de 2017, després que el Govern de Carles Puigdemont fos enviat a la presó.

Hoy Digital: El independentismo pierde fuerza en su momento clave

La marcha de hoy ni siquiera logró superar la Diada del pasado septiembre (con 600.000 asistentes) ni tampoco la movilización del viernes de la pasada semana cuando los sindicatos independentistas Intersindical-CSC y la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) consiguieron reunir 525.000 manifestantes en el centro de Barcelona.

COPE: El soberanismo buscará este sábado en Barcelona la manifestación más masiva contra la sentencia

Por el momento, la movilización más masiva, con 525.000 personas según la Guardia Urbana, fue la del viernes de la semana pasada en la que se unieron la huelga general convocada por los sindicatos Intersindical-CSC y la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), y la llegada de las Marchas por la Libertad que recorrieron durante tres días 100 kilómetros desde cinco puntos diferentes de Cataluña para protestar contra el fallo del Supremo.

El Taquigrafo: El sector educativo protagoniza una nueva jornada de protestas en Catalunya | el taquígrafo

El acto más destacado de la jornada de huelga de ayer fue la manifestación del sector educativo convocada por los sindicatos Ustec-Stes, intersindical-CSC, Cau-IAC, Sindicat d’Estudiants, SEPC, Docents per la República, FAPAC, Mares i Àvies per la República, y la ANC.

Los manifestantes barceloneses avanzaron por la calle Pelai, entonando cánticos cómo «nuestros hijos no se tocan» o «las calles serán siempre nuestras». Subieron por Vía Laietana, pasando por delante de la Jefatura Superior de la Policía Nacional en Catalunya. A su paso, un grupo de profesores, voluntarios del sindicato USTEC, montaron un cordón de seguridad ante el edificio de la Jefatura, mientras pasaban los miles de manifestantes que protestaban, precisamente, por la represión policial.

DW: Miles protestan en Barcelona por ″represión″ contra jóvenes

La manifestación, encabezada por el lema de “Por los derechos y las libertades, basta de represión ¡No toquéis a nuestros jóvenes!”, ha sido convocada por el Sindicat d’Estudiants y respaldada por el sindicato de profesores USTEC y la intersindical SCS e CAU-IAC, así como la CGT, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Docents per la República, la FAPAC, el Colectivo de Madres y Abuelas por la República (MAR), y la sectorial de Educación de la ANC.

Deia: Protesta contra la represión:”¡No toquéis a nuestros jóvenes!”

La manifestación, encabezada por una pancarta bajo el lema de “Por los derechos y las libertades, basta de represión ¡No toquéis a nuestros jóvenes!”, cuenta con el apoyo del sindicato de profesores USTEC y la intersindical SCS e CAU-IAC, así como la CGT, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Docents per la República, la FAPAC, el Colectivo de Madres y Abuelas por la República (MAR), y la sectorial de Educación de la ANC.

Andalucía Información: El soberanismo busca la manifestación más masiva contra la sentencia

Por el momento, la movilización más masiva, con 525.000 personas según la Guardia Urbana, fue la del viernes de la semana pasada en la que se unieron la huelga general convocada por los sindicatos Intersindical-CSC y la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), y la llegada de las Marchas por la Libertad que recorrieron durante tres días 100 kilómetros desde cinco puntos diferentes de Cataluña para protestar contra el fallo del Supremo.

Diario Sur: La violencia vuelve a las calles de Barcelona una semana después

La marcha de ayer ni siquiera logró superar la Diada del pasado septiembre (con 600.000 asistentes) ni tampoco la movilización del viernes de la pasada semana, cuando los sindicatos independentistas Intersindical-CSC y la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) consiguieron reunir 525.000 manifestantes en el centro de Barcelona.

El Progreso de Lugo: Miles de personas protestan en Barcelona por la “represión” contra los jóvenes

La manifestación, encabezada por el lema de “Por los derechos y las libertades, basta de represión ¡No toquéis a nuestros jóvenes!”, ha sido convocada por el Sindicat d’Estudiants y respaldada por el sindicato de profesores USTEC y la intersindical SCS e CAU-IAC, así como la CGT, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Docents per la República, la FAPAC, el Colectivo de Madres y Abuelas por la República (MAR), y la sectorial de Educación de la ANC.

La Voz de Galicia: La violencia vuelve a las calles de Barcelona una semana después

La marcha de hoy ni siquiera logró superar la Diada del pasado septiembre (con 600.000 asistentes) ni tampoco la movilización del viernes de la pasada semana, cuando los sindicatos independentistas Intersindical-CSC y la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) consiguieron reunir 525.000 manifestantes en el centro de Barcelona. Eso sí, aquella protesta tuvo lugar en plena jornada de huelga general y a ella se unieron las cinco marchas por la libertad que durante tres días recorrieron un centenar de kilómetros de la comunidad autónoma para mostrar su rechazo a la condena a los líderes del procés.

Diario de Pontevedra: Miles de personas protestan en Barcelona por la “represión” contra los jóvenes

La manifestación, encabezada por el lema de “Por los derechos y las libertades, basta de represión ¡No toquéis a nuestros jóvenes!”, ha sido convocada por el Sindicat d’Estudiants y respaldada por el sindicato de profesores USTEC y la intersindical SCS e CAU-IAC, así como la CGT, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Docents per la República, la FAPAC, el Colectivo de Madres y Abuelas por la República (MAR), y la sectorial de Educación de la ANC.

Radio Montecarlo: Cataluña vive hoy un paro general tras otra noche de altercados

Cataluña vive este viernes un paro general convocado por los sindicatos independentistas Intersindical-CSC y Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) para protestar por la sentencia del “procés” y que no es secundada por los sindicatos mayoritarios (CCOO y UGT) y que sigue a una noche de altercados con, al menos, once detenidos.

eldiario escreative commons

Miles de personas protestan en Barcelona por “represión” contra los jóvenes

a manifestación, encabezada por el lema de “Por los derechos y las libertades, basta de represión ¡No toquéis a nuestros jóvenes!”, ha sido convocada por el Sindicat d’Estudiants y respaldada por el sindicato de profesores USTEC

Profesores voluntarios del sindicato USTEC han montado un cordón de seguridad cuando la manifestación ha pasado por delante de la Jefatura de Policía, en la Vía Laietana, a la que los manifestantes han dedicado abucheos, silbidos y gritos como “la policía tortura y asesina” o “fuera, fuera, fuera, la bandera española”, sin que se hayan producido incidentes.

linia verda

directacreative commons

El personal predoctoral es mobilitza contra la precarietat en la investigació universitària

linia verda

vilawebcreative commons

ACTUALIZACIÓ:Unes 4.000 persones marxen per Barcelona contra la “repressió” als joves: “Si toqueu els fills, trobareu les mares”

Entre els convocants hi ha entitats educatives i sindicats com la Intersindical-CSC, la USTEC, la CGT, el CAU i la FaPaC.

Un d’ells, ha sigut el portaveu de l’Ustec, Ramon Font que, en declaracions als mitjans, ha demanat, també, l’alliberament dels “44 presos polítics” catalans.

linia verda

kaosenlaredcreative commons

(Vídeos) Multitudinaria manifestación en el centro de Barcelona contra la represión a las y los jóvenes

Centenares de personas se han concentrado en la plaza Universitat en una manifestación bajo el lema «No toquéis nuestra juventud» convocada por entidades y sindicatos de la comunidad educativa como la Intersindical-CSC, la Ustec, la CGT, el CAU-IAK, el Sindicato de Estudiantes, el Sepc, Docents per la República, Col·lectiu de Mares i Àvies per la República Catalana, Universitats pels Drets Civils, ANC y la FaPaC.

linia verda

20 minutoscreative commons

El independentismo busca este sábado la protesta más masiva contra la sentencia del procés

Por el momento, la movilización más masiva, con 525.000 personas según la Guardia Urbana, fue la del viernes de la semana pasada en la que se unieron la huelga general convocada por los sindicatos Intersindical-CSC y la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), y la llegada de las Marchas por la Libertad que recorrieron durante tres días 100 kilómetros desde cinco puntos diferentes de Cataluña para protestar contra el fallo del Supremo.

linia verda

el diari de educaciocreative commons

Darrere dels contenidors hi ha (part) el nostre alumnat

linia verda

llibertatcreative commons

Clam a Barcelona contra contra la “repressió” policial als joves

La marxa La protesta, convocada per entitats educatives i socials com ara la Intersindical-CSC, la USTEC, la CGT, l’SEPC, l’ANC i la FaPaC. Lluís Llach ha manifestat a la fi de la protesta, “ha estat una repressió digna d’un estat autoritari”.

linia verda

nacio digitalcreative commons

Onada de solidaritat amb els joves detinguts a Barcelona: «No són violents, són valents»

La convocatòria ha estat impulsada pels sindicats Ustec, Intersindical-CSC i CGT, el Sindicat d’Estudiants, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, Docents per la República, FAPAC, el col·lectiu Mares i Àvies per la República, Universitats pels Drets Civils i l’ANC.

linia verda

europa press

Centenares de personas se manifiestan en Barcelona al grito de “nuestra juventud no se toca”

Han llamado a la manifestación, que se ha iniciado en la plaza Universitat de Barcelona, la Intersindical-CSC, Ustec·Stes, CGT, el Sindicat d’Estudiants (SE), sectoriales de la ANC, entre otras entidades.

Unas 4.000 personas se manifiestan en Barcelona contra la “represión a la juventud”

El texto está suscrito por Ustec·Stes, Intersindical-CSC, CGT, Sindicat d’Estudiants, Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, FNEC, Mares i Àvies per la República Catalana, Docents per la República, Universitats pels Drets Civils, sectoriales de la ANC, Fapac, Xarxa Anti-repressió de Familiars de Detingudes y Plataforma 3 d’octubre.

linia verda

el confidencial

Miles de personas protestan en Barcelona por represión contra los jóvenes

Profesores voluntarios del sindicato USTEC han montado un cordón de seguridad cuando la manifestación ha pasado por delante de la Jefatura de Policía, en la Vía Laietana, a la que los manifestantes han dedicado abucheos, silbidos y gritos como “la policía tortura y asesina” o “fuera, fuera, fuera, la bandera española”, sin que se hayan producido incidentes.

Profesores montan un cordón de seguridad ante Jefatura en Vía Laietana

Un grupo de profesores, voluntarios del sindicato USTEC, han montado un cordón de seguridad ante el edificio de la Jefatura de la Policía Nacional en Vía Laietana, mientras pasaban los centenares de manifestantes que protestan esta tarde por lo que consideran “represión a los jóvenes” por parte de la policía.

linia verda

abc

Cataluña constata en las calles la fractura social que no quiere ver Torra

También se han apuntado sindicatos de profesores, como Ustec-Stes, con su portavoz, Ramon Font, a la cabeza.

linia verda

el mundo

Tres policías heridos, un mosso grave y tres detenidos en una nueva noche de incidentes en Barcelona, en directo

Los asistentes cada vez están más enfervorecidos. La manifestación acaba de concluir su recorrido. A la cabeza, varias entidades entre las que destacan ANC, Òmnium, Associació Catalana pels Drets Civils (familiares de los presos), Sumate y Ustec.

linia verda

el periodico

El soberanismo busca hoy la manifestación más masiva

El sobiranisme busca avui la manifestació més massiva

De moment, la mobilització més massiva, amb 525.000 persones segons la Guàrdia Urbana, va ser la de divendres de la setmana passada en què es van unir la vaga general convocada pels sindicats Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), i l’arribada de les Marxes per la Llibertat que van recórrer durant tres dies 100 quilòmetres des de cinc punts diferents de Catalunya per protestar contra la sentència del Suprem.

Manifestación en Barcelona por la “represión” contra los jóvenes

Manifestació a Barcelona per la «repressió» contra els joves

La manifestació, encapçalada per una pancarta sota el lema «Pels drets i les llibertats, ja n’hi ha prou de repressió ¡No toqueu els nostres joves!», té el recolzament del sindicat de professors USTEC i la intersindical SCS i CAU-IAC, i també de la CGT, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Docents per la República, la FAPAC, el Col·lectiu de Mares i Àvies per la República (MAR) i la sectorial d’Educació de l’ANC.

linia verda

Manifestació del 24 d’octubre contra la “repressió” als joves

La protesta, convocada per sindicats i entitats educatives i socials, ha sortit a les 18.30 h des de la plaça de la Universitat i ha marxat pels carrers del centre de Barcelona fins a arribar a la plaça de Sant Jaume. Organitzacions com la Intersindical-CSC, la USTEC, la CGT, l’SEPC, l’ANC i la FaPaC consideren que les actuacions de la Policia Nacional i els Mossos d’Esquadra durant les protestes per la sentència del procés han estat “una repressió digna d’un estat autoritari“.

Roda de premsa del sindicat d’estudiants SEPC i Arran

Els estudiants es tornaran a manifestar aquest dijous a la tarda, a les 18.30 h. La manifestació està convocada per la Intersindical-CSC, la USTEC, la CGT, el CAU, sindicats d’estudiants, l’ANC o la FaPaC, entre d’altres, contra la “repressió a la gent jove”.

linia verda

USTEC·STEs (IAC) és membre i part cofundadora de la IAC (Intersindical Alternativa de Catalunya):

iac**

El 26-O totes al carrer. Pels drets i les llibertats. Prou repressió

linia vermella

(Confederación de Sindicatos de Trabajadoras y Trabajadores de la Enseñanza)

stes intersindical**

El Ministerio de Educación tiene preparada una nueva ley que ahonda en la jerarquización del profesorado

La Confederación Intersindical celebra sus V Jornadas Confederales de Universidades públicas, con el título ”La negociación colectiva en las Universidades

linia vermella

la vanguardia

Catalunya y Barcelona: Última hora de las protestas y movilizaciones

La manifestación estaba encabezada por el lema de “Por los derechos y las libertades, basta de represión ¡No toquéis a nuestros jóvenes!”. Un acto convocado por el Sindicat d’Estudiants y respaldada por el sindicato de profesores USTEC y la intersindical SCS e CAU-IAC, así como la CGT, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Docents per la República, la FAPAC, el Colectivo de Madres y Abuelas por la República ( MAR), y la sectorial de Educación de la ANC.

Miles de personas protestan en Barcelona por “represión” contra los jóvenes

Profesores voluntarios del sindicato USTEC han montado un cordón de seguridad cuando la manifestación ha pasado por delante de la Jefatura de Policía, en la Vía Laietana, a la que los manifestantes han dedicado abucheos, silbidos y gritos como “la policía tortura y asesina” o “fuera, fuera, fuera, la bandera española”, sin que se hayan producido incidentes.

Profesores montan un cordón de seguridad ante Jefatura en Vía Laietana

Un grupo de profesores, voluntarios del sindicato USTEC, han montado un cordón de seguridad ante el edificio de la Jefatura de la Policía Nacional en Vía Laietana, mientras pasaban los centenares de manifestantes que protestan esta tarde por lo que consideran “represión a los jóvenes” por parte de la policía.

CATALUNYA.-El soberanismo buscará este sábado en Barcelona la manifestación más masiva contra la sentencia

Por el momento, la movilización más masiva, con 525.000 personas según la Guardia Urbana, fue la del viernes de la semana pasada en la que se unieron la huelga general convocada por los sindicatos Intersindical-CSC y la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), y la llegada de las Marxes per la Llibertat que recorrieron durante tres días 100 kilómetros desde cinco puntos diferentes de Catalunya para protestar contra el fallo del Supremo.

linia vermella

el punt avui

Mestres contra l’autocensura

Ramon Font, de la Ustec, no nega que hi hagi casos d’autocensura, però també té la percepció que s’han reduït respecte al 2017. “Pensem que hi ha menys por, en bona part perquè la gent ha vist que aquelles denúncies contra els mestres de Sant Andreu de la Barca han acabat en res.”

Sant Jaume s’omple contra la repressió del jovent

“El diàleg, l’esperit crític, el respecte a la diversitat, la participació de la ciutadania en els afers públics i la resolució democràtica de conflictes són valors que han estat trepitjats per botes, porres, masmorres, projectils, togues i punyetes”, van constatar els convocants, el sindicat de professors USTEC·STEs (IAC), la Intersindical-CSC, la CGT, CAU, el Sindicat d’Estudiants, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Docents per la República, el Col·lectiu Mares i Àvies per la República, Universitats pels Drets Civils i la sectorial d’Educació de l’ANC.

La comunitat educativa surt al carrer contra la repressió

L’acte té el suport del sindicat de professors USTEC i la intersindical SCS i CAU-IAC, així com la CGT, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Docents per la República, la FaPaC, el Col·lectiu de Mares i Àvies per la República (MAR), i la sectorial d’Educació de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

linia vermella

ara cat

Centenars de persones marxen pel centre de Barcelona sota el lema “No toqueu el nostre jovent”

“Si toqueu els fills, trobareu les mares”, han corejat alguns dels assistents, que han respost a la convocatòria d’entitats i sindicats de la comunitat educativa com la Intersindical-CSC, la Ustec, la CGT, el CAU-IAC, Docents per la República o l’ANC, així com associacions de famílies com el Col·lectiu de Mares i Àvies per la República Catalana i la FaPaC.

L’independentisme manté el pols al carrer contra la sentència

L’objectiu era assolir el màxim de consens possible i, de fet, en la pancarta que van portar representants d’entitats que anaven des de l’ANC i Òmnium fins a la USTEC o Unió de Pagesos només s’hi podia llegir la paraula Llibertat sobre un fons blanc sense referències a les organitzacions que hi donaven suport.

linia vermella

ara balears

L’independentisme manté el pols al carrer contra la sentència

L’objectiu era assolir el màxim de consens possible i, de fet, en la pancarta que van portar representants d’entitats que anaven des de l’ANC i Òmnium fins a la USTEC o Unió de Pagesos només s’hi podia llegir la paraula Llibertat sobre un fons blanc sense referències a les organitzacions que hi donaven suport.

linia vermella

regio7

El Parlament aprova una moció de rebuig a la sentència del Suprem

D’altra banda, unes 4.000 persones van concentrar-se ahir a la plaça de la Universitat en una manifestació sota el lema «No toqueu el nostre jovent» convocada per un ampli ventall d’entitats i sindicats de la comunitat educativa com la Intersindical-CSC, la Ustec, la CGT, el CAU-IAC, el Sindicat d’Estudiants, el Sepc, Docents per la República, Col·lectiu de Mares i Àvies per la República Catalana, Universitats pels Drets Civils, l’ANC i la FaPaC.

Unes 4.000 persones marxen per Barcelona contra la «repressió» als joves – Regió7

La manifestació ha estat convocada per un ampli ventall d’entitats educatives i sindicats com la Intersindical-CSC, la USTEC, la CGT, el CAU i la FaPaC.

Un d’ells, ha sigut el portaveu de l’Ustec, Ramon Font que, en declaracions als mitjans, ha demanat, també, l’alliberament dels “44 presos polítics” catalans.

linia vermella

catalunya press

Centenars de persones es manifesten a Barcelona contra les actuacions policials pels aldarulls

El text està subscrit per Ustec-Stes, Intersindical-CSC, CGT, Sindicat d’Estudiants, Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, FNEC, Mares i Àvies per la República Catalana, Docents per la República, Universitats pels Drets Civils, sectorials de la ANC, Fapac, Xarxa Anti-repressió de Familiars de Detingudes i Plataforma 3 d’octubre.

linia vermella

aldia

ACTUALIZACIÓ:Unes 4.000 persones marxen per Barcelona contra la “repressió” als joves: “Si toqueu els fills, trobareu les mares”

Un d’ells, ha sigut el portaveu de l’Ustec, Ramon Font que, en declaracions als mitjans, ha demanat, també, l’alliberament dels “44 presos polítics” catalans.

Unes 4.000 persones es manifesten a Barcelona contra la “repressió al jovent”

El text està subscrit per Ustec·Stes, Intersindical-CSC, CGT, Sindicat d’Estudiants, Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, FNEC, Mares i Àvies per la República Catalana, Docents per la República, Universitats pels Drets Civils, sectorials de l’ANC, Fapac, Xarxa Anti-repressió de Familiars de Detingudes i Plataforma 3 d’octubre.

Centenars de persones marxen pel centre de Barcelona contra la “repressió” dels joves: “Si toqueu els fills, trobareu les mares”

Centenars de persones s’han concentrat a la plaça Universitat en una manifestació sota el lema “No toqueu el nostre jovent” convocada per entitats i sindicats de la comunitat educativa com la Intersindical-CSC, la Ustec, la CGT, el CAU-IAC, el Sindicat d’Estudiants, el Sepc, Docents per la República, Col·lectiu de Mares i Àvies per la República Catalana, Universitats pels Drets Civils, l’ANC i la FaPaC.

linia vermella

atena 3

Mapa y recorrido de la manifestación independentista de Barcelona contra la sentencia del ‘procés’

Por el momento, la movilización más masiva, con 525.000 personas según la Guardia Urbana, fue la del viernes de la semana pasada en la que se unieron la huelga general convocada por los sindicatos Intersindical-CSC y la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), y la llegada de las Marchas por la Libertad que recorrieron durante tres días 100 kilómetros desde cinco puntos diferentes de Cataluña para protestar contra el fallo del Supremo.

linia vermella

linia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra

historic ustec noticiesarxius premsa

linia negra Des de setembre del 2019, en endavant linia negra

linia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra

mitjans de comunicacioarxius premsa

linia negra Recull de tots els mitjans de comunicació de la secció “Premsa” linia negra

eldiario escreative commons

linia verda

directacreative commons

linia verda

vilawebcreative commons

linia verda

criticcreative commons

linia verda

la mareacreative commons

linia verda

kaosenlaredcreative commons

linia verda

diagonal periodicocreative commons

linia verda

20 minutoscreative commons

linia verda

el diari de educaciocreative commons

linia verda

diario educacióncreative commons

linia verda

llibertatcreative commons

linia verda

raco catalacreative commons

linia verda

nacio digitalcreative commons

linia verda

nacio bergueda creative commons

linia verda

directe creative commons

linia verda

ined21 creative commons

linia verda

insurgente

linia verda

publico

linia verda

public

linia verda

europa press

linia verda

campus vivo

linia verda

agencia efe

linia verda

el confidencial

linia verda

el pais

linia verda

la informacion

linia verda

el huffington post

linia verda

abc

linia verda

el mundo

linia verda

el periodico

linia verda

cuadernos

linia verda

educacion 3

linia verda

aprendemas

linia verda

el economista

linia verda

diari del treball

linia verda

linia verda

cadena ser

linia verda

radio 4

linia verda

aldia

linia verda

linia verda

USTEC·STEs (IAC) és membre i part cofundadora de la IAC (Intersindical Alternativa de Catalunya):

iac**

linia vermella

(Confederación de Sindicatos de Trabajadoras y Trabajadores de la Enseñanza)

stes intersindical**

linia vermella

(Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià)

stpv **

linia vermella

stei**

linia vermella

gencat**

linia vermella

mecd**

linia vermella

la vanguardia

linia vermella

tot lleida

linia vermella

lleida al minut

linia vermella

hola lleida

linia vermella

ua1

linia vermella

diari tarragona

linia vermella

diari de girona

linia vermella

fem girona

linia vermella

ara girona

linia vermella

el punt avui

linia vermella

ara cat

linia vermella

ara balears

linia vermella

el nou

linia vermella

regio7

linia vermella

segre

linia vermella

catalunya press

linia vermella

isabadell

linia vermella

catalonia today

linia vermella

triangle

linia vermella

la tele catcreative commons

linia vermella

catalunya radio

linia vermella

rac 1

linia vermella

8tv

linia vermella

tv3

linia vermella

la sexta

linia vermella

cuatro

linia vermella

tve

linia vermella

telecinco

linia vermella

atena 3

linia vermella

atena 3

linia vermella

linia vermella

linia negra Altres mitjans de la secció “Premsa” linia negra

1) Mitjans de Catalunya:

fletxa verda El Matí Digital

linia negra

fletxa verda Social.cat. Acció Social a Catalunya

linia negra

fletxa verda Radio Sabadell [Sabadell]

linia negra

fletxa verda EbreExprés [Ebre]

linia negra

fletxa verda AlDia.cat [Catalunya]

linia negra

fletxa verdaNúvol. El digital de cultura

linia negra

fletxa verdaComunicació 21

linia negra

fletxa verda Hola Lleida [Lleida]

linia negra

fletxa verdaXip/tv

linia negra

fletxa verda Empordà [Empordà]

linia negra

fletxa verda Radio Sabadell [Sabadell]

linia negra

fletxa verda Via Empresa

linia negra

fletxa verda Tot Sant Cugat [Sant Cugat]

linia negra

fletxa verdaSocial.cat. Acció Social a Catalunya

linia negra

fletxa verdaDiari Català

linia negra

fletxa verda EbreExprés [Ebre]

linia negra

fletxa verda Radio Rubí

linia negra

fletxa verda Tot Lleida

linia negra

fletxa verdalliureimillor.cat

linia negra

fletxa verda Rosa Sensat

linia negra

fletxa verda Diari de Vilanova

linia negra

fletxa verdaLleida diari

linia negra

fletxa verda Catalunya plural

linia negra

fletxa verda Indymedia Barcelona [Barcelona]

linia verda

fletxa verda SICOM. Solidaritat i comunicació

linia verda

fletxa verda ACN. Agencia Catalana de Noticies

linia verda

fletxa verda DiarioSitges [Sitges]

linia verda

fletxa verda Social.cat. Acció social a Catalunya

linia verda

fletxa verda La vila [Salou]

linia verda

fletxa verda Anoia diari [Anoia]

linia verda

fletxa verda El Temps

linia verda

fletxa verda Diari de Terrassa [Terrassa]

linia verda

fletxa verdaDiari Més [Reus]

linia verda

fletxa verda DiarioSitges [Sitges]

linia verda

fletxa verda Lliure i millor.cat

linia verda

fletxa verda Indymedia Barcelona [Barcelona]

linia verda

fletxa verda SICOM. Solidaritat i comunicació

linia verda

fletxa verda ACN. Agencia Catalana de Noticies

linia verda

fletxa verda Valls Diari [Valls]

linia verda

fletxa verda Mèdia.cat

linia verda

fletxa verda Cerdanyola.info [Cerdanyola]

linia verda

fletxa verdaTele Ponent:

linia verda

fletxa verdaRàdio Terra

linia verda

fletxa verda Ràdio Premià de Mar

linia verda

fletxa verdaRTV Vilafranca:

linia verda

fletxa verda 15MbcnTv [Barcelona]

linia vermella

fletxa verda Comunicació 21

linia vermella

fletxa verda FAVB Fed. d’associacions veins/es de Barcelona

linia vermella

fletxa verda El Plural [Andalucía i Catalunya]

linia vermella

fletxa verdaDiari Català

linia vermella

fletxa verdaAnoia diari [Anoia]

linia vermella

fletxa verda Bon dia (Lleida)

linia vermella

fletxa verdaTerrassa digital [Terrassa]

linia vermella

fletxa verda Lleida.com [Lleida]

linia vermella

fletxa verda Ebre Digital

linia vermella

fletxa verda AlDia.cat [Catalunya]

Contadorlinia vermella

fletxa verda El Plural [Andalucía i Catalunya]

linia vermella

fletxa verda 15MbcnTv [Barcelona]

linia vermella

fletxa verda ContraInfo.cat [Mallorca]

linia vermella

fletxa verda FAVB. F. d’associacions veins/es de Barcelona

linia vermella

fletxa verdaGirona notícies

linia vermella

fletxa verdamarfanta.com

linia vermella

fletxa verda Radio Calella [Calella]

linia vermella

fletxa verda El Nacional

linia vermella

fletxa verda Cat Zona

linia vermella

fletxa verda Núvol

linia vermella

fletxa verdaRàdio Olot

linia vermella

 

2) Mitjans de la resta dels Països Catalans:

fletxa verda Levante-EMV [País Valencià]

linia negra

fletxa verdaLa Opinión de Torrent [Torrent]

linia negra

fletxa verda La veu [País Valencià]

linia negra

fletxa verdaMallorca Zeitung [Mallorca]

linia negra

fletxa verda Nou Diari [Eivissa i Formentera]

linia negra

fletxa verda Diario Información (Alacant)

linia negra

fletxa verdaLas Provincias [País Valencià]

linia verda

fletxa verda Periódico Santa Pola [Santa Pola]

linia verda

fletxa verdaNúvol digital

linia verda

fletxa verdaDiario de Ibiza [Eivissa]

linia verda

fletxa verda d Balears

linia verda

fletxa verda Ràdio Mallorca

linia verda

fletxa verdaLa Verdad [Múrcia y Alicante]

linia vermella

fletxa verda Información.es [Alacant]

linia vermella

fletxa verda DBalears [Illes Balears]

linia vermella

fletxa verdaDiario de Mallorca [Mallorca]

linia vermella

fletxa verda Mallorca diario

linia vermella

3) Mitjans de l’estat espanyol:

fletxa verda EcoRepublicano

linia negra

fletxa verda DisoPress. Agencia de prensa y difusión social

linia negra

fletxa verda InfoLibre. Información libre e independiente

linia negra

fletxa verda Viento Sur

linia negra

fletxa verda Terra

linia negra

fletxa verdaLibreRed

linia negra

fletxa verda DICYT. Difusión de la ciencia y la tecnología

linia negra

fletxa verda Magisterio*

linia negra

fletxa verda Expansión

linia negra

fletxa verda Tercera Información

linia negra

fletxa verda Agencia SINC

linia negra

fletxa verda El Comercio (Asturias)

linia negra

fletxa verda AndaluciaInformación [Andalucía]

linia negra

fletxa verdaDiario Sur [Andalucía]

linia negra

fletxa verdaDiario de Mallorca [Mallorca]

linia negra

fletxa verdaLa Opinión de Zamora [Zamora]

linia negra

fletxa verda Diario de Sevilla [Sevilla]

linia negra

fletxa verdaLa Nueva España [Asturias]

linia negra

fletxa verdaNaiz [Euskalerria]

linia negra

fletxa verda Diario de Soria [Soria]

linia negra

fletxa verda La Voz Digital [Cádiz]

linia negra

fletxa verda Diario de Cádiz [Cádiz]

linia negra

fletxa verda El Día [Islas Canarias]

linia negra

fletxa verda El Español

linia negra

fletxa verda El plural

linia negra

fletxa verda La bolsa

linia negra

fletxa verda La Cerca (Castilla La Mancha)

linia negra

fletxa verda Diario de León

linia negra

fletxa verdaDiario de noticias (Navarra)

linia negra

fletxa verda Kaos en la red

linia negra

fletxa verda Jornada

linia negra

fletxa verda Fotomovimiento. Testimonio fotográfico

linia verda

fletxa verda LaHaine.org. Proyecto de desobediencia inform.

linia verda

fletxa verda Nodo50.org. Contrainformación en red

linia verda

fletxa verda Cope

linia verda

fletxa verda DeCine21. Estrenos de cine

linia verda

fletxa verda España Notinent

linia verda

fletxa verdaPortal Clásico. Cult. clásica, historia y mitología

linia verda

fletxa verdaCinco Días. Diario de economía

linia verda

fletxa verda Mas 24

linia verda

fletxa verdaÚltimo cero

linia verda

fletxa verda Mundiario. Diario de análisis y opinión.

linia verda

fletxa verda Diario de Burgos [Burgos]

linia verda

fletxa verda El Norte de Castilla [Castilla y León]

linia verda

fletxa verdaFaro de Vigo [Vigo]

linia verda

fletxa verda La Opinión [Coruña]

linia verda

fletxa verda El Digital de Castilla y la Mancha [Castilla y la M]

linia verda

fletxa verdaAlbacete Abierto [Albacete]

linia verda

fletxa verda El Comercio [Asturias]

linia verda

fletxa verdaCanarias 7 [Islas Canarias]

linia verda

fletxa verdaSur.es [Málaga]

linia verda

fletxa verda El Correo [Bizkaia y Álava]

linia verda

fletxa verda La Gaceta de Salamanca [Salamanca]

linia verda

fletxa verda La Opinión de Málaga [Málaga]

linia verda

fletxa verda La Rioja

linia verda

fletxa verda estrella digital

linia verdafletxa verda Yahoo.es

linia verda

fletxa verda Periodista digital

linia verda

fletxa verda Diario de Córdoba

linia verda

fletxa verdaeitv.eus. (Euskadi)

linia verda

fletxa verda La República

linia vermella

fletxa verda Madrilonia

linia vermella

fletxa verda Periodismo Humano

linia vermella

fletxa verda Nueva Tribuna

linia vermella

fletxa verda Nosotras.com

linia vermella

fletxa verdaOnda Cero

linia vermella

fletxa verda La Razón

linia vermella

fletxa verda Rebelión

linia vermella

fletxa verda Te Interesa

linia vermella

fletxa verda El Boletin. Diario de Actualidad y Finanzas

linia vermella

fletxa verda Asturias 24

linia vermella

fletxa verda clm24.es [Castilla la Mancha]

linia vermella

fletxa verda Hoy.es [Extremadura]

linia vermella

fletxa verda Andalucesdiario.es [Andalucía]

linia vermella

fletxa verdaLa Voz de Galicia [Galicia]

linia vermella

fletxa verda Madrid Actual [Madrid]

linia vermella

fletxa verdaILeón [León]

linia vermella

fletxa verdaEl Faro Digital [Ceuta y Melilla]

linia vermella

fletxa verda MadridPress [Madrid]

linia vermella

fletxa verda Diario de Navarra [Navarra]

linia vermella

fletxa verda Diario de León [León]

linia vermella

fletxa verda El Diario Vasco [Euskadi]

linia vermella

fletxa verdaBroadly

linia vermella

fletxa verdaLa crónica

linia vermella

fletxa verda Economia digital

linia vermella

fletxa verda La voz de Cádiz

linia vermella

fletxa verda Deia (Euskadi)

linia vermella

fletxa verda El obrero.es

linia vermella

fletxa verda Berria (Euskadi)

linia vermella

fletxa verda Crónica global

linia vermella

4) Mitjans de la resta del món:

fletxa verda La Tercera [Chile]

linia negra

fletxa verda Diario de México [México]

linia negra

fletxa verdaRunRunes [Venezuela]

linia verda

fletxa verda EdWeek [EEUU]

linia verda

fletxa verda Clarín [Argentina]

linia vermella

fletxa verda La Nación (Argentina)

linia vermella

 

linia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra linia negra linia negralinia negra

Llegenda:

*: Noticia per a subscriptors.

**: Altres: noticies d’altres sindicats, departament de premsa de l’administració, etc.

creative commons: Aquest mitjà publica els seus continguts sota una llicència Creative Commons.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes