USTEC·STEs

USTEC·STES EXIGEIX L’ALLIBERAMENT IMMEDIAT DELS I LES PRESES POLÍTIQUES

USTEC·STES, que des dels seus orígens s'ha caracteritzat per la defensa dels drets fonamentals, recollits a la Declaració dels Drets Humans continguts a la Carta Fundacional de les Nacions Unides, i molt especialment respecte a la qüestió de la Llibertat d'Expressió i Autodeterminació considera:

  • Que la condemna del Tribunal Suprem als presos i preses polítiques catalanes és un acte d'injustícia flagrant, i que la sentència que l'empara representa un perill per a l'exercici dels drets de protesta, manifestació i dissidència.

  • Que tot el procés judicial ha estat carregat d'irregularitats, arbitrarietats, i que respon exclusivament als ànims de reprimir la dissidència.

És per això que:

  • Vol expressar la solidaritat amb els injustament condemnats i les seves famílies i amics.

  • Demana la solidaritat de tota la comunitat educativa de Catalunya, de l'estat espanyol i de la Unió Europea

  • Exigeix l'alliberament immediat de tots els presos i preses polítics

  • Commina a la societat civil de Catalunya en general, i a la comunitat educativa en particular, a participar en totes les mobilitzacions no violentes dels propers dies en defensa de les esmentades llibertats fonamentals recollides a la Declaració dels Drets Humans.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes