Ingrés en la borsa de treball docent de les persones que han superat la fase d’oposició 

INGRÉS EN LA BORSA DE TREBALL DOCENT DE LES PERSONES QUE HAN SUPERAT LA FASE D'OPOSICIÓ

La Resolució EDU/1/2019 de 2 de gener, de convocatòria de concurs oposició per a l’ingrés i accés a la funció pública docent i per a l’adquisició de noves especialitats, en relació amb les persones seleccionades preveia el seu ingrés en la borsa de treball sense concretar-ne el procediment a seguir.

 

El procediment que cal seguir és el següent:

 – Fins que el procediment selectiu no finalitzi (31.10.2019) pot haver aspirants que hagin superat la fase d’oposició i no formin part de la borsa. En aquests casos, la persona interessada pot presentar individualment al servei territorial preferent la sol·licitud d’accés a la borsa. Si és així i la persona interessada informa al servei territorial en el moment de presentació de la sol·licitud que ha superat la fase d’oposició, aquest, prèvia comprovació d'aquesta dada, tramitarà la seva sol·licitud i li reconeixerà en borsa l’especialitat superada en la fase d’oposició independentment que estigui o no oberta aquella especialitat concreta en el territori concret. Els efectes d’accés a la borsa seran des de la validació de la sol·licitud, com és habitual.

 

– Una vegada el procediment selectiu finalitzi (31.10.2019) totes les persones que superin el procés selectiu, amb independència que resultin o no seleccionades com a funcionàries en pràctiques, poden passar a formar part de la borsa de treball amb efectes de l‘1 de novembre de 2019. A aquests efectes, des dels SSTT es dirigiran d’ofici a les persones que estan en aquesta situació i no formen part de la borsa, per tal que manifestin les seves preferències. En aquest cas també es reconeixerà l’especialitat superada en la fase d’oposició independentment que aquella estigui o no convocada en el territori escollit.

 

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes