Mesa d'Adults

JORNADA: L’Educació de Persones Adultes, perspectives de futurDivendres 13 de setembre, 9.45h

Palau Alòs, Sant Pere més baix 55. Barcelona

MESA DE L’EDUCACIÓ DE LES PERSONES ADULTES

 

Benvolgudes companyes i companys,
Tal com us vam dir en un correu anterior, hem preparat una jornada de discussió i treball de tot el professorat que treballa a les Escoles de Persones Adultes, pel proper divendres 13 de setembre. La jornada constarà de dues parts:
  • la primera serà una taula rodona a la que hem convidat als parlamentaris de diferents partits del Parlament de Catalunya. Ells tindran un temps curt per a poder explicar com veuen l'Educació de Persones Adultes. Després d'això hi haurà un torn de preguntes.
  • La segona part serà el nostre torn per discutir un document que presentarem al Parlament amb les nostres propostes per a l'Educació de persones Adultes, i el nostre pla de treball. El document us arribarà en un proper correu.
Convocatòria: JORNADA divendres 13 de setembre
                         HORA: a les 9.45h
                         LLOC: Palau Alòs, carrer Sant Pere més baix 55  
Ordre del dia:
    9.45h   Arribada
   10.00h  Taula Rodona Parlamentaris
   12.00 a 12.30h  cafè
           12.30 – 14.00h  Discussió documents i Assemblea 
 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes