Borsa

Nomenaments

DUBTES NOVA OBERTURA BORSA

  • Durant el curs, i abans de ser baremat, es poden modificar dades i canviar de SSTT?

No, no es podrà fer  modificació de dades fins que s’hagi resolt la convocatòria amb la publicació de la llista baremada.

Un cop enviada telemàticament ja és definitiva fins a la baremació a finals del març 2020. El culpable com no l´aplicació informàtica.

Des de l’USTEC.Stes ( IAC) no entenem de cap de les maneres que no es pugui canviar les dades i modificar els SSTT pels candidats admesos amb número provisional. Entenem que en un període d’un any fins a la baremació definitiva a partir del  15 Març 2020 les situacions personals poden canviar substancialment així com les necessitats als diferents SSTT, i per això, demanarem a l’administració que es puguin obrir diferents períodes de canvi i modificació de dades.

  • Es pot demanar congelar-se (no disponibilitat) només amb el número d’inscripció a la borsa?

Si, l’autogestió de la disponibilitat és aplicable des del moment que s’accedeix a la borsa, atès que seria possible ser nomenat en els actes telemàtics.

  • Les persones que treballen sense baremar, podran participar en les adjudicacions d’estiu 2019?

No, aquest any no, perquè encara no tindran un numero definitiu de borsa, a partir del curs vinent si.

  • Les persones que treballen sense baremar (o ja han sigut baremades) però que NO tenen el requisit de màster però han treballat, poden participar en les adjudicacions d’estiu?

No, la convocatòria no permet la participació de les persones que no compten amb tots els requisits, inclòs el màster.

  • Malgrat que es tria un SSTT preferent, pots presentar sol·licitud per la resta de SSTT que obren la teva especialitat en la mateixa quinzena?

No, la sol·licitud d’accés a la borsa és única per tot Catalunya i només pots triar un servei territorial.

  • Si es té un nomenament a la borsa docent de Catalunya es congelarà automàticament la d´altres administracions com la Valenciana? Quin és l´acord en concret que s´ha arribat amb altres administracions?

Hi ha un full de compromís al respecte? En la mateixa sol·licitud per accedir a la borsa, cada persona ha de donar el seu consentiment per la cessió del seu núm. de NIF a d’altres administracions a aquest efecte.

  • Gent que té més d´una especialitat, s´apunta per la especialitat que obren i prou.  Quinze dies després obren per un altre especialitat que també pot impartir i que li interessa més. Pots tornar-se a apuntar?

Entremig no hi ha hagut modificació de dades. Si la seva sol·licitud encara s’està tramitant i encara no ha estat admès, pot fer les modificacions que vulgui a les especialitats  que es convoquin.  Una vegada hagi estat admès i tingui número provisional, ja no podrà fer cap més modificació fins que es resolgui definitivament la convocatòria per la qual ha accedit, com et deia a la primera pregunta.

Des de l’USTEC.Stes ( IAC) no entenem de cap de les maneres que no es pugui canviar les dades i modificar els SSTT pels candidats admesos amb número provisional. Entenem que en un període d’un any fins a la baremació definitiva a partir del  15 Març 2020 les situacions personals poden canviar substancialment així com les necessitats als diferents SSTT, i per això, demanarem a l’administració que es puguin obrir diferents períodes de canvi i modificació de dades.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes