Igualtat laboral

Canvi en l’aplicació de la compactació del permís de lactància

Compactació de la lactància en jornades consecutives de treball: DIES LABORABLES

 

Criteris per al càlcul de la lactància compactada:

– Per obtenir el nombre de dies que es poden acumular, s’han de restar de les 52 setmanes anuals, totes les setmanes que la persona no ha treballat per estar gaudint dels diferents permisos.

– La quantia que en resulti, s’ha de multiplicar per 5 (en cas d’un fill), que són les hores que redueix la jornada setmanal, i després dividir per la jornada diària (7,5 hores però podria ser una altra) i arrodonir a l’alça.

– Els dies que corresponen al personal interí per compactació de lactància es calculen segons el número d’hores de lactància que pot fer la persona interessada fins a la data de finalització del nomenament a vacant. Si a partir de l’1 de setembre torna a tenir un nomenament a vacant podrà fer la resta de dies de lactància compactada.

– Les persones amb jornada inferior a la sencera tenen dret a la lactància i únicament poden compactar-la si tenen nomenament a vacant.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes