Comunicat unitari després de la reunió amb els grups parlamentaris

Avui els sindicats d’educació ens hem reunit amb tots els grups parlamentaris. Hem exposat la necessitat del retorn de l’horari lectiu com a punt irrenunciable i la resta de reivindicacions que donen lloc a la convocatòria de vaga del 16 de maig.

Tots els grups parlamentaris han coincidit amb la viabilitat tècnica d’un decret-llei per aplicar les nostres demandes el curs vinent. També han coincidit que hi ha disponibilitat pressupostària per fer-ho possible.

Tenim la garantia del Parlament que no hi seran un obstacle i que hi donaran suport en cas que el Govern tiri endavant el decret-llei que exigim.

Demanem al Govern, ara més que mai, que actuï en conseqüència i que tingui l’agilitat necessària per tal que el dia 1 de setembre aquestes reivindicacions siguin una realitat.

Si no hi ha resposta positiva del Govern, cridem el professorat a secundar la vaga convocada per al 16 de maig i a la comunitat educativa i al conjunt de la ciutadania a donar-hi suport.

Per una educació pública i de qualitat!
#VagaEducació16M

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes