FP

COMUNICAT USTEC REFERENT A LA NOTA ACLARIDORA DEL DEPARTAMENT SOBRE LA PROGRAMACIÓ DIDÀCTICA DE LES OPOSCIONS

Avui divendres dia 3 de maig, al torn obert de paraula de la Mesa Sectorial de personal docent, entre d’altres i arrel de la Nota aclaridora dels apartats A i B de la 1ra prova del concurs-oposició que ha publicat el Departament d’Educació,

USTEC·STEs ( IAC ) hem exposat que aquesta nota, en comptes d’aclarir, només ha generat confusió als milers de persones que es presenten a les oposicions: el redactat no és clar i dona peu a interpretacions.

Algunes d’aquestes interpretacions poden contradir la resolució de la convocatòria mateixa en el que respecta a la quantitat d’activitats d’ensenyament aprenentatge que s’han de desenvolupar i la quantitat d’aquestes AEA que entren al sorteig de les 3 boles.

Aquesta situació es veu agreujada amb la data en la que es presenta aquesta nota, ja que la majoria d’opositors/res ja tenen la programació enllestida. 

Hem exigit que, amb màxima urgència, es retiri aquesta nota amb un aclariment i que no es canviïn els criteris de desenvolupament de les proves ni de confecció de la programació. 

USTEC·STEs (IAC) denunciem la situació que s’ha generat i tant bon punt el Departament d’Educació ens doni resposta us informarem.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes