Oposicions: Publicació de la llista definitiva d’aspirants admesos i exclosos, assignació de tribunals i dates

Publicació de la llista definitiva d’aspirants admesos i exclosos:

Avui 7 de març s’ha publicat la llista definitiva d’admesos i exclosos per al concurs oposició per a l’ingrés i accés a la funció pública docent i per a l’adquisició de noves especialitats.

Podeu consultar la llista al següent Enllaç a l’aplicatiu , mitjançant el número identificador de la sol·licitud de cada aspirant..
El número d’identificador el va rebre cada aspirant al correu electrònic el dia que es va realitzar la sol·licitud d’inscripció (de l’1 al 20 de desembre de 2017) des de la direcció: apligest@correueducacio.xtec.cat.

A l’aplicatiu també trobareu quin tribunal us han assignat i la seva ubicació.

L’acte de presentació es realitzarà el dissabte 14 d’abril a les 9h del matí a la seu del tribunal abans esmentada. En aquest acte s’haurà de presentar la programació didàctica en els procediments que ho requereixin. “Aquest acte té caràcter personal i, en conseqüència, la seva assistència serà obligada. Els que no hi compareguin personalment seran exclosos del procediment selectiu, llevat de casos excepcionals degudament justificats i lliurement apreciats pel tribunal. “

“En totes les especialitats, el dia 13 d’abril de 2018, a les 16 hores, es realitzarà la prova d’acreditació del coneixement de la llengua castellana per als aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola i, a continuació, la prova de coneixements de les dues llengües oficials a Catalunya. En ambdues proves només s’hi hauran de presentar els aspirants que havent-les de realitzar no n’estiguin exempts. La resta d’aspirants no hi han d’assistir.”

“Els tribunals amb aspirants del procediment d’ingrés lliure i de reserva per a aspirants amb discapacitat iniciaran la fase d’oposició a continuació de l’acte de presentació amb la realització de les parts A i B de la primera prova.”

“Els tribunals mixtos que tenen aspirants de diferents procediments faran el següent: els aspirants d’ingrés lliure i reserva per a aspirants amb discapacitat iniciaran la fase d’oposició a continuació de l’acte de presentació amb la realització de les parts A i B de la primera prova, i els aspirants dels procediments d’accés i d’adquisició de noves especialitats, el dia de l’acte de presentació només realitzaran aquest, de manera que es posposa l’inici de la fase d’oposició a la data que els tribunals determinin.”

“Els tribunals específics que només tenen aspirants d’un procediment d’accés, a continuació de l’acte de presentació podran iniciar la fase d’oposició.”

Les proves es durien a terme els dissabtes i algunes tardes entre setmana.

Com a molt tard el 7 d’abril les orientacions, criteris i pautes de correcció sortiran publicades al tauler d’anuncis de la seu del tribunal i a l’aplicatiu a internet. El Departament d’Ensenyament es va comprometre a què aquests criteris sortissin abans de la data esmentada.

D’altra banda, us recordem que podeu consultar tota la informació actualitzada al següent enllaç: OPOSICIONS 2018.

En quant a les futures oposicions, us enllacem el nostre comunicat amb la informació i la seva valoració.

USTEC·STEs (IAC)

linia

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes