Serveis essencials 8M

Enllaç al DOGC

1.15 Centres docents públics i privats no universitaris i llars d’infants:

Una persona de l’equip directiu per centre de treball, entenent-se com a tal la persona titular de la direcció, del cap d’estudis, de la secretaria o de la coordinació pedagògica del centre. A més del personal esmentat:

Per a l’ensenyament infantil i primària (de 3 a 12 anys): 1 docent per cada 6 aules.

Per als centres d’educació especial (de 3 a 16 anys): 1 docent per cada 4 aules.

Per garantir la seguretat en l’horari de menjador i activitats complementàries: un terç del personal.

Per a llars d’infants: un terç de la plantilla.

1.16 Personal que presta els seus serveis en l’Administració de la Generalitat de Catalunya i entitats públiques que en depenen, no previst en els apartats anteriors

Serveis comuns en les seus que presten serveis administratius: 3 persones

a) Personal directiu: una persona per unitat orgànica o centre de treball.

b) Servei de registre de documents o, si escau, Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), servei de control d’accés als centres públics i servei de telefonia: 3 persones.

c) Serveis als quals correspongui la tramitació de les actuacions de terminis preclusius o d’actuacions l’incompliment de les quals pugui comportar la pèrdua o perjudicis greus de drets o interessos de terceres persones: una persona per servei afectat.

d) Serveis d’emergències: el personal necessari i imprescindible.

e) Parc mòbil: un/a xofer/a dels serveis de representació per a cada Departament, un per a cadascun de les delegacions territorials del Govern de la Generalitat, un per al secretari general del Departament d’Interior, un per al director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments i un per atendre, si fos el cas, el director general de Protecció Civil.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes