Accions i mobilitzacions convocades pel moviment feminista

USTEC·STEs (IAC) fem una crida a tot el personal treballador del Departament d’Educació a participar el proper 8 de març en la vaga general feminista assistint a totes les accions i mobilitzacions convocades pel moviment feminista. Paralitzem tots els centres de treballs i permetem que totes les dones puguin exercir el seu dret més enllà de l’àmbit laboral, també pel que fa a  la resta de tasques que es fan a la societat.

       

A MÉS A MÉS:

       

 

       

  

      

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes