5 de febrer, jornada: DONES EN MOVIMENT. PARTICIPACIÓ I GÈNERE A LA CIUTAT

Informació del Departament de Transversalitat de Gènere Regidoria de Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Barcelona:

 

El proper 5 de febrer celebrarem la jornada

 
DONES EN MOVIMENT. PARTICIPACIÓ I GÈNERE A LA CIUTAT
 
On volem parlar del i amb el moviment de dones i feminista de la ciutat, presentar-vos dos estudis realitzats l’any passat i el mapa online d’entitats que hem desenvolupat. A més, comptarem amb la xerrada “Inèrcies antidemocràtiques de la participació institucional. Crítica i proposta feminista” de Jone Martínez-Palacios, Professora de Ciència Política i de l’Administració (Universitat del País Basc/ Euskal Herriko Unibertsitatea) i membre del grup d’investigació Parte Hartuz: Estudis de Democràcia participativa.
 
Serà a les 17.00 h a la Sala 3 de l’Apolo (Nou de la Rambla, 115).
 
Reserveu-vos espai a l’agenda siusplau! Però si ja teniu clar que no us ho voleu perdre, podeu inscriure-us a transversalitat_genere@bcn.cat
 
Comptarem amb servei de cura d’infants prèvia petició fins l’1 de febrer a les 14.00 h.
 
Us hi esperem!

 

 

Us hi esperem!

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes