NOMENAMENTS QUE ACABEN PER NADAL 

USTEC·STEs (IAC) informa que el Departament, si no hi ha canvi de fet causant, ha de renovar el personal substitut a qui s’acabi el nomenament durant les vacances de Nadal si el titular també renova la seva situació de baixa o permís.

USTEC·STEs (IAC) vol remarcar que el punt 2 dels criteris de la gestió de la borsa explicita  que “Els nomenaments […] no s’interrompran durant els períodes de Nadal, Setmana Santa o els caps de setmana, en cas que el permís o la llicència de la persona titular del lloc de treball inclogui aquests períodes de temps”. Per tant, interrompre el nomenament el dia 20 i prorrogar-lo després, incompleix la normativa.
Com a substitut/a d’un/a titular has de saber que si a la persona titular se li acaba realment la baixa més enllà del 21 de desembre o bé li ha estat prorrogada et correspon la renovació del teu nomenament i, per tant, el cobrament de les vacances directament relacionat. Fins i tot, si el titular continua de baixa el 8 de gener, aquest dia t’has d’incorporar al lloc de treball amb el cobrament íntegre de totes les vacances.
Si un nomenament acaba abans del 21 de desembre s’ha de prorrogar automàticament, si és el cas, encara que el Departament no vulgui fer-ho al·legant que ja no es fan nomenaments telemàtics. No seria gens correcte interrompre el nomenament i oferir al substitut/a de continuar treballant el 8 de gener.

Davant d’aquesta situació, USTEC·STEs recomana al personal substitut i als centres que comprovin al més aviat possible quina és la data de finalització del permís o llicència per malaltia del titular i que durant les vacances es comprovi al portal ATRI que el seu nomenament es prorroga per a aquests dies. Després de vacances cal incorporar-se si el titular continua de baixa o confirmar fins a quin dia ha estat de baixa la persona titular.

Com ja va passar l’any passat, si el titular canvia el fet causant de la baixa (de malaltia a maternitat, de maternitat a compactació,…) durant les vacances el Departament començarà el nou nomenament el 8 de gener (s’entén que al/a la substitut/a que ja estava cobrint la plaça i sempre que no estigui de baixa). Aquesta situació (canvi de fet causant) deixaria el personal substitut sense cobrar des que se li acaba el nomenament fins al 7 de gener. Aquesta mesura continua castigant i maltractant el personal substitut.

USTEC·STEs (IAC) informa que els primers nomenaments de l’any seran el dilluns 7 de gener i, per tant, el personal substitut haurà d’estar atent per confirmar, si cal, l’adjudicació. USTEC·STEs denuncia que els darrers nomenaments de l’any s’han produït 9 dies abans de la finalització de les classes i, per tant, amb un greu perjudici per als centres educatius en un període de gran càrrega de treball pel professorat, però vam aconseguir que no en fossin 16 dies abans com en primera instància va proposar el Departament.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes