Igualtat laboral

Canvi de normativa: Adjudicacions d’estiu.

Quan la maternitat està penalitzada… tenim un problema social!

R 1005/2017 del 8 de maig, un canvi de normativa que continua el següent curs…

Amb aquest canvi de normativa hi ha interines que han obtingut una vacant a les adjudicacions d’estiu que havia de començar l’1/9 i a qui el Departament d’ensenyament no els ha permès fer efectiu aquest contracte pel fet de gaudir del permís de maternitat o estar en situació d’incapacitat temporal i no complir els requisits.

Exigim polítiques feministes reals i tangibles, on prevalgui el principi d'EQUITAT.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes