Dona

Permisos

Exempció IRPF permís de maternitat

El Tribunal Suprem estableix que les prestacions públiques per maternitat percebudes de la Seguretat Social estan exemptes de l’I.R.P.F.

La reclamació de les quantitats retingudes indegudament pot fer-se a partir de l’exercici 2014 amb un termini de 4 anys des del dia següent a la finalització del termini de presentació de la declaració reclamada.

Dites reclamacions ja poden fer-se a títol individual però recomanem no precipitar-se i esperar que l’Agència Tributària habiliti algun tipus de procediment específic, més àgil per poder tramitar aquesta devolució, que segons hem sabut no trigarà a sortir.

Únicament en cas d’estar a punt d’arribar el termini de prescripció recomanem fer ja la sol·licitud.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a més informació.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes