Modificació de dades de la borsa curs 18/19

Al llarg del curs 2018-2019 s'obriran nous terminis per modificar les dades que consten a la borsa de treball de personal docent: 

  • el 14, 15, 16 i 17 de setembre
  • la darrera setmana d’octubre
  • la darrera setmana de gener
  • la darrera setmana de març.
  • Durant el mes de maig o juny s’establirà un termini per modificar que coincideix amb les adjudicacions d'estiu.

No obstant això, de manera excepcional i motivat per un canvi de domicili familiar o una altra causa greu, que s'ha de justificar documentalment, es pot demanar una modificació fora de termini presentant una sol·licitud adreçada al director o directora dels serveis territorials corresponents o al o a la gerent del Consorci d'Educació de Barcelona.

Accés a l'aplicatiu de modificació de dades.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes