COMUNICAT DE SUPORT A L’ATURADA NACIONAL A L’EDUCACIÓ COLOMBIANA DEL 25 DE JULIOL

USTEC·STEs, sindicat majoritari a l’ensenyament a Catalunya, vol expressar el seu més absolut suport a l’aturada del 25 de juliol a Colòmbia.

Compartim els motius de l’aturada: la brutal repressió a la llibertat d’expressió i el dret a la vida que estan patint tant els i les docents de Colòmbia com altres líders socials i sindicals. Amenaces i assassinats han estat perpetrats els darrers mesos a Colòmbia amb total impunitat.

Demanem a les autoritats colombianes que posin fi a aquesta escalada de violència i a la societat catalana i a la comunitat internacional que se solidaritzin amb el poble de Colòmbia i amb la causa de la democràcia i les llibertats.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes