USTEC·STEs

Proves de capacitació per l’ensenyament en valencià i proves de mestre de valencià

PROVES DE CAPACITACIÓ I DIPLOMA DE MESTRE SETEMBRE 2018

Convocatòria de 13 de juny de 2018, de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Investigació, per la qual es convoquen proves adreçades a l’obtenció de les titulacions administratives de Capacitació per a l’Ensenyament en Valencià, Capacitació per a l’Ensenyament en Llengües Estrangeres i del Diploma de Mestre de Valencià.

Terminis Accés
  • Sol.licitud d’inscripció
  • Des del 14 fins al 28 de juny
Llistat provisional de sol.licituds admeses (a partir del 14 de juliol)

 • El termini de reclamacions/esmenes finalitza el 20 de juliol
 • Les reclamacions a aquest llistat provisional es presentaran pel correu electrònic ayudasformacion@gva.es, fins el 20 de juliol de 2018.
 • Per canviar el lloc de realització de la prova assignat, heu d’enviar un correu a ayudasformacion@gva.es i indicar el nom i DNI del sol·licitant i la localitat on desitge fer la prova (Alacant, Castelló o València) abans del dia 20 de juliol de 2018.
 • Accés
  • Llistat definitu de sol.licituds admeses  ()

Es recorda que els participants en les proves han de confirmar la seua assistència del 23 d’agost al 5 de setembre. En cas de no fer-ho es considerarà que renuncien a la participació, segons establix la convocatòria.

 • Accés
Proves Confirmació per a les proves

Des del 23 d’agost fins al 5 de setembre

 • Accés

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes